![]() |
Vefasizlar Alir Dostunun Ahini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vefasizlar Alir Dostunun Ahinivefasızlar alır dostunun ahını Mevcut dünyamızda yitirmiş olduğumuz, çok kıymet taşıyan bir özellikten bahsetmek istiyorum: Vefa… Unuttuğumuz ya da unutturulduğumuz çok güzel bir haslettir vefa… Çok yakın bir zamana kadar var olan ama günümüzde çok az rastladığımız bir özellik vefa… Toplumu toplum yapan, cemaati cemaat yapan bir güzelliktir vefa… Dostlar arasında, kardeşler arasında olmazsa olmaz bir haslettir vefa… Bir âşığın maşukuna, bir dava adamının davasına ve bir idealistin ülküsüne her şeye rağmen sadık kalmasıdır vefa ![]() ![]() ![]() Sözlükler, vefayı şöyle açıklıyor; “Sözünde durmak, sevgi ve dostlukta sebat ve devam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vefa, sevgide devamlılık demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Vefalı çıkarır dostluğun tadını, Vefasızlar alır dostunun âhını ![]() BURALARDA SENDEN ÇOK BİR GÖRSEN ANLARSIN ORALARDA BENDEN YOK BİR DÜŞÜNSEN ANLARSIN????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
Vefasizlar Alir Dostunun Ahini |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vefasizlar Alir Dostunun Ahini________selamün aleyküm kardeşim çok önemli bir konu vefa bu devirde biraz zor bulunsada ![]() ![]() ![]() ""Vefa her kimseden kim istedim andan cefa gördüm ![]() Kimi kim bi-vefa dünyada gördüm bi vefa gördüm ![]() BURALARDA SENDEN ÇOK BİR GÖRSEN ANLARSIN ORALARDA BENDEN YOK BİR DÜŞÜNSEN ANLARSIN????????? emeginize saglık olsun selam ve dua ile______ |
![]() |
![]() |
|