![]() |
Eşine Seni Seviyorum Demenin Püf Noktası::. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşine Seni Seviyorum Demenin Püf Noktası::.Her, eşine sağdık erkeğin eşine hitabı olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Vazolar hep aynıdır sadece çiçekler solar, bardaklar boşaldıkça yerine başkası dolar, yanlızlık Allah'a mahsustur her canlı bir eş arar ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk şiirdir okunur, Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık ![]() ![]() ![]() Hayatta üç şeyi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır ![]() ![]() ![]() İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar ![]() ![]() Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir ![]() ![]() Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur ![]() ![]() ![]() Güneşi Seviyorum Diyorsun Güneş Açınca Gölgeye Kaçıyorsun,Yağmuru Seviyorum Diyorsun Yağmur Yağınca şemsiyeni Açıyorsun,Korkuyorum hayatım çünkü Beni Sevdigini De Söylüyorsun ![]() Gün gelir gidersen basımın tacı, Kalbimi yerinden sökmeden gitme, Sensizligin bende varmı ilacı, Kalbime bir kursun sıkmadan gitme ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gözler seni gördü başkasını görmez artık Bu yürek senle güldü baskasıyla gülmez artık Bu gönül seni sevdi baskasını sevmez artık, Bu ömür senle biter başkası hiç olmaz artık ![]() ![]() Öyle senden çok uzaklarda degilim ![]() ![]() ![]() Bu gurbette nelerde neler geldi başıma, zehir kattın ekmegime aşıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|