![]() |
Evlilik Yil Donümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Yil DonümüErkekler unutursa ![]() ![]() ![]() Genç kadın, eşinin en çok sevdiği yemekleri yapıp sofrayı hazırladı ![]() ![]() “Çok üşüdüm, hem de acıktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Hoş geldin canım, gerçekten çok üşümüşe benziyorsun?” dedi ![]() ![]() “Yemek hazır ![]() ![]() “Aaa! Bunlar da ne? Ne kadar güzel yemekler ![]() ![]() ![]() “Peki neden yaptın bunları? Yoksa bu gün özel bir gün mü?” “Bilmem ![]() “Hay Allah, nasıl da unuttum ![]() ![]() ![]() “Hayır, hayır ![]() ![]() Evet, kadınlar kendileri için özel olana değer verirler ![]() ![]() ![]() Kadınların yaşadıkları bu kırılganlığın sebebi, eşlerinin kendilerine değer vermediklerini sanmalarından ileri gelmektedir ![]() Büsbütün haksız da değiller! Özel olmak ve özel zamanlarda hatırlanmak güzel bir şey! Erkekler genelde unutkanlıklarını çok yorulmalarına bağlıyor ![]() Belki o günü unutmasa, hiç olmazsa tek bir gülle evinin yolunu tutsa, eşine önemli olduğunu, ona değer verdiğini, hayatına girdiğinden bu yana mutlu olduğunu söyleyebilse… Diyelim ki, söylemedi veya söyleyemedi…O zaman hayat bitmemeli, kızılca kıyamet kopmamalı ![]() Kimi erkek, böyle günleri hatırlamayı yapmacık olarak görür ![]() ![]() ![]() ![]() Ama zihinden geçenler kelimelere dökülmeli ![]() ![]() ![]() Gülay Atasoy (ailem dergisi) |
![]() |
![]() |
|