Evliliğin İlk Haftası Ve 7.Senesi :)) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evliliğin İlk Haftası Ve 7.Senesi :))EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen ![]() Bana aşık mısın?Damat: Taaaabiki ![]() Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır ![]() Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne ![]() Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim ![]() Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet ![]() Gelin: AŞKIM ![]() EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE: [ lütfen YUKARIDAKİ konuşmayı aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz bu kez !!!!] |
|
Evliliğin İlk Haftası Ve 7.Senesi :)) |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evliliğin İlk Haftası Ve 7.Senesi :))tebessum´isimli üyeden Alıntı EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen ![]() Bana aşık mısın?Damat: Taaaabiki ![]() Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır ![]() Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne ![]() Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim ![]() Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet ![]() Gelin: AŞKIM ![]() EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE: [ lütfen YUKARIDAKİ konuşmayı aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz bu kez !!!!] çok güzeldi neden böyle oluyorsa cicim ayı bıttıkten sonra neden ınsanlar değişiyor cevremde hep göruyorum ılk zamanlardakı gıbı olmuyor evlılıkler sevgı saygı neden bıtıyor ![]() ![]() selam ve dua ile hayırlı günler![]() ![]()
|
|
|
|