Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrilmak, esimle, uzereyiz

Esimle Ayrilmak Uzereyiz

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esimle Ayrilmak Uzereyiz

S A KARDESLERIM 2 AYDIR ESIMLE AYRI YASIYORUZ VE COK BUYUK SIKINTILARIMIZ VAR ESIM AILE BILINCINDE DEGIL SORUMSUZ VE BANA KIZIMIZA KARSI COK ILGISIZ USTELIK DAHA BASKA SEYLER VAR BEN ANNEMIN YANINDAYIM KIZIMLA BERABER AMA BUDA COZUM DEGIL 2 YILLIK EVLIYIZ KIZIM 1 YASINDA BU KADAR SORUNDAN SONRA GERI DONUP DONMEYECEGIMI BILEMIYORUM KARARSIZIM ESIM OZUR DILEDI FAKAT AYNI TAVIRLAR DEVAM EDICEK GIBI BENIM AILEMDE HEMEN AYRILMAMI ISTIYO KENDIMI BOSLUKTA HISSEDIYORUM RABBIME COK DUA EDIYORUM INSALLAH KABUL EDER VE BEN BI CIKIS YOLU BULURUM BENIM ICIN SIZDEN DUA ETMENIZI ISTIYORUM ALLAH INSALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER ALLAHA EMANET OLUN BENIDE DUALARINIZDA EKSIK ETMEYIN ALLAH INSALLAH SIKINTIDA OLAN MUMINLERIN YANINDA OLUR

Alıntı Yaparak Cevapla

Esimle Ayrilmak Uzereyiz

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Esimle Ayrilmak Uzereyiz

selamün aleyküm ablam

size dua edeceğim Rabbimizin geri çevirmeyeceği bir yerden hem de ablam, başımıza gelen her şeyin bir imtihan olduğunu unutmayın ve içiniz huzurlu ise endişelenmeyin, zamana bırakın ve Allah'a tevekkül edin Çünkü O, kendisine tevekkül edeni asla geri çevirmez Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin ve bu imtihanı sabırla atlatmanızı sağlasın inşallah Allaha emanet olun dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Esimle Ayrilmak Uzereyiz

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Esimle Ayrilmak Uzereyiz

SA KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDICIN OLSUN İNŞMEVLAM O MASUM YAVRUNUN BOYNUNU BÜKMESİN İNŞBİR YAVRUNUZ VAR BENCE HEMEN BOŞANMAYIN(TABİ BENİM FİKRİM BU) BİR YUVAYI KURMAK SENELERİMİZİ ALIR AMA YIKMAK SANİYEMİZİ ALMAZBENDE EVLİYİM AYNI SORUNLARI BENDE YAŞADIM VE YAŞIYORUM BİR AYDIR BİZDE AYRIYIZ ŞU ANDA BİRAZ DÜZELME VAR ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM EŞİNİZE HATALARINI ANLAMAYI NASİP ETSİN İNŞ SİZE GEREKEN İLGİYİ GÖSRERİR İNŞ SELAM VE DUA İLE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com