![]() |
40 Yıldır Evli Beylerin Sırları ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Yıldır Evli Beylerin Sırları !40 Yıldır Evli Beylerin Sırları •Hiçbir şeyde abartıya kaçmamaya, neysek o olmaya özen gösterdik; aşkta bile…Çünkü birini ölesiye severken aynı zamanda öldüresiye nefret etmek mümkün ![]() •Hata araştırmak yerine her şeyi doğru yapmaya odaklandık ![]() •Birbirimizi önemsedik; çünkü eşiniz bir meseleyi önemli buluyorsa onun gerçekten önemli olduğuna inanmak zorundasınız ![]() •Evde iki arkadaş gibi dertleşip problemleri birlikte çözmeyi adet edindik; bunu birbirimizin sıkıntılarıyla ilgilenip zevklerimizi paylaşarak başardık ![]() ![]() •Birbirimizin ailesiyle mesafeli ama olumlu ilişki başlattık, aile büyüklerimizi evlilik alanımıza müdahil yapmadık, ufak tefek problemleri kimsenin kalbini kırmadan geçiştirdik ![]() •Huri ile gılman peşinde koşmadık birbirimizi hata ve noksanlıklarımızla kabul ettik ![]() ![]() ![]() •En baştan eşime “Ben bu ailenin zırdelisiyim! Bana öyle muamele et!” dedim, sağolsun o da kırk yıldır bütün tartışmalarda ilk geri adım atan taraf oldu ![]() ![]() ![]() ![]() •Hanımı Allah’ın bana özel bir lütfü gibi gördüm hep ![]() ![]() ALLAHIN SELAMI VE RAHMETİ CÜMLEMİZİN ÜZERİNE OLSUN ![]() Mutlu bir evlilik kısa gibi gelen uzun konuşmaya benzer ![]() Genç Beyin Dergisinden Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|