Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkekler, eşlerinden, isteklerine, kadınların, karşı, neler, yapmalı

Kadınların Eşlerinden İsteklerine Karşı Erkekler Neler Yapmalı :)

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınların Eşlerinden İsteklerine Karşı Erkekler Neler Yapmalı :)

Birazda şu açıdan bakalım

Kadınlar erkeklerden ne bekler

erkeklerin yapması gereken şu;

1cep telefonlarının msj ayarlarından ileri zamanlarda eşlerine düzenli olarak yollanmak üzere "seni seviyorum" taslak hazırlamaları,

2gül satan bir dükkandan en azından haftada bir kere eve eşlerinden gönderildiğini zannedecek şekilde gül sipariş etmeleri,

3eve asık bir suratla değilde gülümseyerek girmek için yanaklarını gülümsemesini sağlayacak şekilde bir nesne ile tutturmaları (para bandı iyidirfazla belli etmez),

4Evlerinin hemen her odasında elbise dolabı almaları (erkeklerin elbiselerinin hiç değilse dolaplarına yakın olması sağlanmalıdır)

5Erkekler kendilerini diksiyon derslerine gitmeliDans etmesini öğrenmeli,

6Erkekler hanımları için ayrıca üzerinde "kalbimin anahtarcısına" yazılı kumbaraya düzenli olarak para atmalı (kağıt para olmamasına özen göstererek :)

7Erkekler eşlerine "sana elbise almıştım ama dolmuşta unuttum" deyip kandırmaları ama bi kaç seferden sonra kafalarına tava yiyeceklerinden önlem almaları,

8İntikam almak içinde saçlarını okşarken şaçlarından her seferinde bir tel koparıp "ay elim takıldı, acıdımı hayatım özür dilerim" demeli

9"Yorgunluktan ölüyorum" demek yerine çaktırmadan "Sensizlikten ölüyorum" ya da "Yokluğundan ölüyorum" deyiverin (Beyaz yalan bu mu oluyo :)

10"Nerede benim çoraplarım! " demek yerine "Nerede benim biricik aşkımın o çoook sevdiği eşinin çorapları" deyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com