![]() |
Eşimin Giyimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşimin GiyimiAllah(cc)'a hamd eder, resulu efendimize salat ve selam ederim ![]() Sevgili kardeşlerim, Ben kırık dökük namaz kılan, Allah'a ve onun inan ve sev dediği herşeye inanan ve seven bir adamım ![]() Evliyim 2 çocuğum var ![]() Benim problemim, eşimin dar pantolonlar, dar tişörtler ve evde askılı tişört dışarıda kolsuz tişörtler giymesi ![]() Belki benim gibi bir çok insanda aynı dertten muzdariptir, ben eşimi defalarca ( yıllardır ) uyarmama rağmen, eşim evin yaramaz çocuğu gibi davranıp, "söyler söyler unutur" mantığı ile hareket ediyor ![]() ![]() ![]() Şimdi bunları anlatınca belki dinden bi haber bir kadınimajı çizdim ancak hakkını vermem lazım, benimle birlikte arada sırada dahi olsa sabah namazlarını kılıyor, ramazan orucunu hiç aksatmıyor ![]() ![]() Gece yatmadan önce radyo 7 yi açık bırakıyor sabaha karşı Kur'an ve sonrasında Cevat Akşit hocanın hayat derslerini dinliyor ![]() Gelgelelim kıyafet konusunda devamlı tartışıyoruz ![]() ![]() Denediğim yollara gelince; 1-Çok şükür maddi durumumuz orta seviyede olduğundan, ve eşimin çok sevdiği evimiz için ne istiyorsa aldım ![]() ![]() ![]() 2-Sonraki denemem, özgür hissetsin diye maaşımdan ona aylık bağladım ![]() ![]() ![]() 3- 6 ay süre verdim, yavaş yavaş gardrobunu değiştir, zaman içerisinde bol pantolonlar, bol kıyafetlere çevir elbiselerini dedim ![]() ![]() 4 - ikinci 6 ay süre daha verdim ![]() ![]() Ama her denemem başarısız oldu ![]() Bu sorumun cevabını, Allah rızası için, bu konuda kesin ve net bilgi sahibi insanlardan rica ediyorum ![]() Ben ne yapmalıyım?? |
![]() |
![]() |
|