![]() |
Kadınlar Erkeklerden Ne Bekler? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Erkeklerden Ne Bekler?Kadınlar, bir araya geldiklerinde çoğu kez eşlerinden beklentilerini dile getirirler ![]() ![]() Peki, kadınlar, eşlerinden neler bekliyor? Erkekler; acaba bu beklentileri karşılayabiliyorlar mı? Kadın kocasından evi silip süpürmesini beklemez; ama "Bir şey yapmıyormuş" muamelesi görmeyi de hazmede mez ![]() "Hayatım bütün gün koşturup yoruluyorsun, Allah razı olsun" cümlelerini duymak ister, "sevgi" ve "şefkat" bekler ![]() Eşlerinin kapıdan girer girmez, "Yorgunluktan ölüyo rum" sözleriyle selamsız sabahsız hemen TV'nin karşısına geçmelerini istemezler ![]() Yapılan yemek ya da işlerle ilgili "takdir"lerini belirtme sini, bir eksiklik varsa "iğnelemeden" ve usulünce söyleme sini beklerler ![]() ![]() ![]() Kadınlar, erkeklerden evi toparlamasını beklemezler; ama en azından "Nerede benim çoraplarım! Şu kenarda du ran çoraplarımın sana ne zararı var?" demeleri yerine çorap larını belirli bir yere koymalarını öğrenmelerini isterler, kirliyse kirli sepetine bırakmasını beklerler ![]() İşten gelen eşlerinin, "A! Bu çocuk ağlıyor, yemek de ha zır değil; zaten arkadaşlar da beni bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber'imiz, "Mü'minlerin iman bakımından en üstünlerinden bir tanesi de ahlâkı en güzel olanı ve aile fertlerine en lütûfkâr davrananıdır ![]() ![]() Acaba sevgi, ilgi, şefkat, merhamet, hoşgörü vb ![]() Yazar: Gülay Atasoy |
![]() |
![]() |
|