Evliliğim Ve Ailemin Verdiği Huzursuzluk... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evliliğim Ve Ailemin Verdiği Huzursuzluk...selamü aleykum ![]() sıkıntım küçük gibi ama içmde epey büyüdü![]() karışık duygular içindeyım biliyorum kı herşey bır imtihan![]() sabır ve tevekül ile beklemeyelım![]() ![]() Ailem eşimle evliliğime çok karşı çıktı ama zorda olsa evledım ![]() çunku eşim dini bütün, çok dindar ve salih biri![]() bır çok zorlukla mucadele edecegımı bilsemde vazgeçmedım![]() ahireti kurtarmak daha önemlı dedim ve ailemın tüm karşı gelmelerine ragmen eşimle evlendım![]() çok mutluyum![]() bu gune kadar hiç incitmedi![]() üzmedi![]() yapması gerekenleri EFENDIMIZIN EMANETİ, KUTLU YÜKÜM diyerek buyuk bır sevgi ile yaptı![]() ![]() ancak ailem, annem benı babamın bır arkadaşının oglu ile evlendırmek istedi ![]() gayet zengınlerdı, isim yapmış kişilerdi ama alevilerdi![]() annem bu işe epey çok sıcak baktı![]() (bu arada beş vakıt namaz kılan annem ve babam var) ben uygun olmadıgını söylesemde annem bu konuda epey ısrarcıydı![]() ve daha öncesınde de yuksek rutbelı bır subayla evlendırmek istedi![]() ben karşı çıktım![]() dedim tesettürlüyüm ve tesutturlu hanımların neler çektıgını biliyorsun ben başımı açamam diyerek hiç bir görüşmeyi kabul etmedım![]() eşime ise; çok fazla dügün vs ile ugraşmaya gerek yok uygun bır yerde yemek verıriz![]() kına gecesı vs![]() kadınlar iki saat eglenecek diye haram a, gunaha yaklaşmaya gerek yok dedim ve sade bır nıkahla evlendık![]() ![]() sorunlar bundan sonra başladı ![]() ailem annem istedigi ile evlenmedım dıye benı sureklı aşagıladı![]() hakkımda çok olumsuz konuşmalar yaptı![]() sureklı hakkını helal etmeyecegını söyleyen açıklamalar agzından düşmeyen eşime ve bana ve yavrumuza ettıgı beddualar![]() ve telefonlarıma bile cevap vermıyor![]() ben evlendıkten sonra babam iflas ettı ![]() işyerı kapandı köye döndü![]() anneme göre eger onun istedigi ile evlenseydım şimdi bunların çogu olmazdı![]() herşeyın suçlusu benı ilan ettı![]() ![]() çok zor zamanlar geçirdim ![]() çok üzgun ve yorgun anlarım oldu![]() çaresızlıgımde oldu ama içinde bulundugum sorunları bıle sevdım![]() sorunlarımı yaşarken yaşadıgım tatlı bır huzur var![]() bunu hıssedebiliyorum![]() bır şikayetım yok![]() biliyorum ferah ve guzel gunler gelecek![]() ![]() ben ne zaman evlatlık görevimi yapmak istesem telefonda benı istemeyen bır annem ve babam var ![]() son olarak bugun eşim hakkında söyledıklerını duyunca ip gıbı süzüldü gözyaşlarım![]() yıllarca onları istedigini yaptım![]() hızmet ettım![]() bır tek evlenecegım kişiiyi kendım seçtim![]() annem diyorum sadece bır tane ama sadece bır tane kötü huyunu söyle eşimin![]() ama söyleyemıyor yok çunku![]() her telefonda bana yuklemeye çalıştıkları hataları duymaktan yoruldum ![]() şimdi tutarmı bu annenın bedduası?? |
|
|
|