Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşanmanın, eşiğindeyiz, lütfen, yardım

Boşanmanın Eşiğindeyiz. Yardım Lütfen

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boşanmanın Eşiğindeyiz. Yardım Lütfen

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaşlar

direk konuya girmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

4 yıl önce evlendik ve 2,5 yaşında bir oğlumuz var

eşim annesine çok düşkün ve evlendiğimiz günden beridir hep ailesi yüzünden tartışmalarımız oluyor

ailesi her hafta pazar günü öğlen 10 gibi geliyor gece 12 gibi gidiyorlar ben işim gereği sabah 8 akşam 10 çalışan birisiyim ve her hafta biz onlara onlar bize geliyordu ancak annesinin hal hareket ve tavırları beni çok rahatsız etmesine rağmen eşimin annesidir diyor sessiz kalıyor gidiyordum annesi sürekli kızına şunu alın şöyle yapın gibisinden akıl vermeler,şehir dışındaki kızına araba aldır kocana gibi telefon görüşmeleri tarzında muhabbetler beni raharsız ediyordu ve artık içime haliyle kurt düşmeye başladı ve eşim benden nezaman birşey istese acaba annesimi talimat verdi eşimde bendenmi istiyor diye kuşkulanmaya başladım ve bundan dolayı her istediğini almamaya başladımerkekliğimden şüphe eder oldum artık aile geçindirme konusunda tabi

ve sonunda dayanamadım birkaç tartışmamız oldu o esnada ve sonunda annesini telefonla arayıp birdaha evime gelmeyin dedimkarım annesine küs gitti ve 2 ay gelmedisen benim ailemi kovdun bu evde oturmam dedi ve kendi evimizden çıkıp kiraya taşındıksonra eşim her hafta pazar günleri annesine gitmeye başladı birşey demedim tabi ama bu ailesi yüzünden kavgalarımız tabi devam ediyorduson 1 yıl içinde eşimde değişimler olmaya başladı ve sözlerimi dinlememeye başladı

şehir dışındaki ablası ankara ya tatile geldi benden 1 hafta annemlerde kalayım diye izin istedi

bende zaten evler yakın dolmuşla 10 dakikalık yol2 günde bir git yatıya kalmak neymiş diye izin vermedim

bana izin ver yada verme gideceğim dedi ve 4 gün annesinde kaldı

aradan 6 ay geçti geçmedi

konyada ve kırşehirde 2 düğün var ikisinede gideceğim dedi bende konya uzak kırşehirdekine git konyadakine gitme dedim bana gene izin ver yada verme gideceğim dedi konyadaki düğüne gitti bende haliyle surat yaptım düğünden geldi o akşam haliyle eve beş kaarış suratla gittim ve ertesi günün sabahı işyerindeyim aradı derdin ne falanbende ne derdi ne olmasını bekliyorsun falan dedimillaa başka şeylermi yapayım dedi elinden geleni ardına koyma dedim ve gene anasına küs gittibana bu evlilik bitti bu son sözümdür falan dedi bende arayıp sormuyorum bazen oğlumu almak için gidiorum

kim hakllı kim haksız polemiğine girmek istemiyorum

ben karımın annesinin ailemizin içine karışmasından dolayı çok rahatsızım ve aile içine fitne,fesat soktuğunu düşünüyorum ve hatta eminimeşim tabi annemdir benim iyiliğim için bana akıl veriyor diye düşünüyordur

eşime doğru yolu nasıl anlatabilirim

ne yapmalıyım

arada ufacık çocuk var suçsuz günahsız ana ayrı baba ayrı yaşamasını istemiyorum

inanın acaba annesi kızına bana bağlı kalsın benim sözümden çıkmasın diye muska mı yaptırdı diye aklımdan geçmiyorda değil

maddi durumumuz iyi evimiz var sağlık bir oğlumuz var maşallah

bir kadın başka ne ister ben kendime bu soruyu sormaktan bıktım artık

bir erişkin çocuk yapmış bir kadın hala neden annesinden akıl alır anlayamıyorum

bir kadın içkisi olmayan,gözü dışarda olmayan,kumarı olmayan,haftanın 7 günü ailesinin rıskı için sabah 8 akşam 10

çalışan kocası için ALLAH ına dua etmez de hala aile kavramını kavramaz annesinin sözünden çıkmaz

yardım eden etmeyen herkezden ALLAH razı olsun

ALLAH ın selameti üzerinizde olsun arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com