Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlatirken, dikkat, edinmutlaka, kadini, okuyunz

Bir Kadini Ağlatirken Dikkat Edin!!(Mutlaka Okuyunz)

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kadini Ağlatirken Dikkat Edin!!(Mutlaka Okuyunz)

Bir kadın çocuktur aslındaçocuk gibi davranmayı severErkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister

Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadınıama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemezSöylediği şeyler çocukça da olsa

dinlenilmesini,dikkate alınmasını ister

Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz;ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz

Bir kadın güçlüdür aslındaHatta erkeklerden çok daha güçlüdürAma

bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmezİster ki,erkeğin gücü

kendisine huzur versinKendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin

yapmasını beklerBöylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de

erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektirAncak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsinizYapmak istediği birşey varsa mutlaka yapar

Bir kadın sevgidir aslındaiçinde her zaman sevgiyi taşır, sevdiklerinden

kolay ayrılamazSevdiklerini kolay kolay kıramazZor sever;ama,tam

severBkadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul

ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekirVe sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınızBelki kolayca yüreğine girebilirsiniz,ancak beyninde

yer her an terk edilebilirsinizsevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbettebunun tek nedeni ise engelleyemedikleri acımak" >duygusudur

Bir kadın yalnızdır aslındahiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsinizkendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdıro

dünyaya kimsenin girmesine izin vermezHiçbir anahtar o dünyanın

kapısını açamazYalnızlık onun sığınağıdıroOsığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar

kalacağına hep kendisi karar

verirSığınaktayken oradan çıkmaya

zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz

Bir kadın çılgındır aslındaNeler yapabileceğini erkek aklı hayal

bile edemezüreticiliğinin sınırı yokturAma bunu ortaya çıkartmak için

hayatının erkeğini beklerhoyratça harcamaz üreticiliğinisadece

erkeğine saklarBir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok

şanslısınız demektirÇünkü hayatın içinde olan herşey ancak kadınlar olduğunda

anlam kazanıyorYemek yemek,su içmek bileBir kadının elinden içtiğiniz

suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet >farkını

anlayabiliyormusunuz?Anlıyorsanız ne mutlu sizeAnlamıyorsanız ne yazık ki

yaşamıyorsunuz

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!!! >

çünkü ALLAH gözyaşlarını sayar!!!!

Kadın;erkeğin kaburgasından

yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı!!!

öyle olsaydı ezilirdi!!! >

üstün olsun diye başındanda yaratılmadı!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI

Eşit olsun diye

kolun biraz altındaKorunsun diye!!! >

KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!

Ağlamamak için kendinizi tutunuz!!
Kıymetli anneciğimKıymetli anneciğim, ilk kucağına geldim Hani hep hayal ederdin ya fıtr ratın gereği kucağında ağlayan bir bebek Ben o hayalindeki bebeğin dünyadaki hâliyim Ne o! Hayatın değişti galiba? İşin zormuş gibi davranıyorsun Müjdeli bir zorluk annneciğim Amel defteri kapanmayan bir anne olacaksın

Kusura bakma ilk aylarım Dünyaya zor alışıyorum Biraz ağlayacağım Bil ki anne hep senin günahının affı için ağlayacağım

Bu sıkıntıların hepsi bitecek Fakat ben bir daha bebek olmayacağım Şimdiki tatlı ağlamamı bir daha beceremeyeceğim

Anneciğim, saate bakıp durma uyuyacaksın işte

Ne acele ediyorsun Seni zorla ayakta tutuyorum Bâri boş geçirme vaktini de Rabb� ine şükret Dilinde hep onun adı olsun Hem o ezberindeki, iman ve Kur�ân hakikatlerinden bana da oku Odama o nurlu harfler yayılsın Senin mahmur mırıltılarını duymak istemiyorum O anlamaz o bilmez sanma Nasıl ki sendeki süt kokusunu alabiliyorsam; nurun yayılan kokusunu da nefesimle alırım Bu gece çok uyandım, değil mi ? Niye yaptım biliyor musun? Hiç kimsenin uyanmadığı anneciğim bir vakitte uyanık olasın diye Âciz bir halde olsa bile �Allah�ım yine uyandı!� cümlesiyle bana hayat verrenin adını anasın diye Baksana anne ortalık ne kadar sessiz Mahbûba giden yollarda trafik yoğunlluğu yok Haydi aç ellerini beraber yalvaralım Sen söyle ben �ÂMÎN� diyeyim Günahsızım, âcizim ama şefkatinle seni kendime hizmetçi yaptım Bu şefkat beni yaratanın küçük bir zerresidir Bu gecelerde benim ağlamamla uyan O�nun şefkatine sığın anneciğim

O öyle bir şefkat ki, kan ve fışkı ortasından bana süt çeşmesi sunddu En derin duygularımla sana yalvarıyorum Anne ne olur onu bana verirken abdestli ol Sana verenin ikrâmı boldur O bolluktan ben de faydalanayım Bismillah demmeyi unutma! Biraz dikkatli olsan sağ tarafından başlasan daha iyi olmaz mı?

Bugün doktorum ne dedi biliyyor musun? Yavaş yavaş ek gıdaya başla Aman dikkatli ol anneciğim Kendi ellerinle hazırladıklarından ver Tembellik etme Ben öyle şeffaf ambalaj falan istemem Sadece sıhhhatim için şüpheli olmasın tazecik koksun Hem de hazırlarken Tahıyyyât duâsı ve Kevser sûresini okursun Ne kadar lezzetli olurHer defasında diretiyorum almmamak için Yine biberonumu sol elime verdin Sağ elime versen de hem sünneti yaşasak hem de gıdamızı alsak olmaz mı? Âdetimiz ibadete çevrilir

Üstümü başımı açtın yine herkesin içinde Utanıyorum işte Şu altımı temizlerken beni bir kenara alsan Hem de açmadan bir �eûzu� çekip benim mânevi perdemi örtsen Sen ne isen ben de öyleyim Hayâ perdemi yırtma benim!

Ortalarda emeklemek istiyorum Akşamki gezerek yediğim ekmeğin kırıntıları beni rahatsız ediyor Keşke bir sofra serseydin de bunlar olmasaydı Dökülmeseydi bereket taneleri İşin çoktu ilgilenmek istemedin Ben de her tarafa yaydım Şimdi herhalde işin az Aç süpürgeyi süpür Çok yazık değil mi? Rabbimin nimetleri israf oldu Şükredip ziyadeleşmesi gerekirken israf oldu bereket kaçtı

Biraz çok söyledim herhalde birkaç mısra ile sözlerimi bitireyim annneciğim!

İlmin ile süsle beni

Amelinle besle beni

Doğru kullan şefkatini

Nesl-i âti bizden olsun

İstemem haram lokma

Zayıf olduğuma bakma

Çok zahmetli diye abartma

Ümmet-i âhir bizden olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com