![]() |
İsimsiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsimsiz![]() Bizim şarap içmemiz ne keyfimizden, ne dine, edebe aykırı gitmemizden, bir an geçmek istiyoruz kendimizden, içip içip sarhoş olmamız bu yüzden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başlarsam notalarla koşmaya sana, Yüzlerce''sus'' inan ki vız gelir bana ,Gözlerin içime akarsa okyanuslarca, beş çizgi dört aralık az gelir bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma ![]() Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda ![]() ![]() Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim ![]() ![]() ![]() Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara, Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyafetleri konuşan adamların yürekleri kekeme olur ![]() Endamına güvenen kadının içi koftur ![]() Maskeleri yüzlerinden kalın olanların maskelerini düşürmek zordur ![]() Maskelerini aynada seyrede seyrede asıl yüzlerini unutanları, maskelerini indirsende yüzsüzlükten döndürmenin yolu yoktur ![]() Yapmadığını söyleyenlerin, söylediğini yap ![]() ![]() ![]() Al yalnızlıgını gel yalnızlıgıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin masalına benden sonra kahraman olma! Kimse seni ben kadar saramayacak ![]() Kahkahalarının tam ortasından vuracağım seni ![]() Ayazlar isteyeceksin yüreğine ![]() Parmak aralarında, ellerimin izleri ![]() Dilinde harflerin faili mechul cinayeti ![]() Bir sabah kalkacak, acı bir telaş, belki gördüğün kabus, uzanacaksın telefona ![]() Sonraya bıraktıklarım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzatmayacağım, ne acım var ne de herhangi bir duygum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Memurlar net'ten aldım, belki bir ismi vardır, birisine aittir ama oradada isimsiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|