Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isimsiz

İsimsiz

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsimsiz

Bizim şarap içmemiz ne keyfimizden, ne dine, edebe aykırı gitmemizden, bir an geçmek istiyoruz kendimizden, içip içip sarhoş olmamız bu yüzdenÇok içtim mi aklım azalır, içmedim mi neşem dağılır Ne sarhoş ne ayık bir hal varya; en iyisi o halde yaşamaktır

Başlarsam notalarla koşmaya sana, Yüzlerce''sus'' inan ki vız gelir bana ,Gözlerin içime akarsa okyanuslarca, beş çizgi dört aralık az gelir bana

Sen yine sükutu giyin!

Dilersen hiç konuşma

Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim

Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim Söz verdim ben bu yüreğe Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim

Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara, Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım, Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek

Kıyafetleri konuşan adamların yürekleri kekeme olur

Endamına güvenen kadının içi koftur

Maskeleri yüzlerinden kalın olanların maskelerini düşürmek zordur

Maskelerini aynada seyrede seyrede asıl yüzlerini unutanları, maskelerini indirsende yüzsüzlükten döndürmenin yolu yoktur

Yapmadığını söyleyenlerin, söylediğini yap

Al yalnızlıgını gel yalnızlıgıma Sıkılmam Senin yalnızlıgın benim yalnızlıgımla konusur, biz ikimiz susariz

Kimsenin masalına benden sonra kahraman olma!

Kimse seni ben kadar saramayacak

Kahkahalarının tam ortasından vuracağım seni

Ayazlar isteyeceksin yüreğine

Parmak aralarında, ellerimin izleri

Dilinde harflerin faili mechul cinayeti

Bir sabah kalkacak, acı bir telaş, belki gördüğün kabus, uzanacaksın telefona Sanki yeni doğmuş bebeği sımsıkı tutarmış gibi avuçlarında hissetsende beni; ben seni duymayacağım!

Sonraya bıraktıklarım yok Sana bıraktıklarım da… Dünle beraber gitti düne ait ne varsa Bana kalanları da ben sildim Açılmayacak konular gibiyim Gidilmeyecek şehirler gibi Uzatmayacağım, ne söyleyecek sözüm var ne de dinleyecek haldeyim…

Uzatmayacağım, ne acım var ne de herhangi bir duygum Uzatmayacagım, seni ilk defa bu kadar kısa kestim!

Not: Memurlar net'ten aldım, belki bir ismi vardır, birisine aittir ama oradada isimsiz Çok güzel bir yazı, forumdan eksik kalmasın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com