![]() |
Vazgeçilmezim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vazgeçilmezim...VAZGEÇİLMEZİM ![]() İnsanın içine işleyen bir ayaza ev sahipliği yapan kış sabahında, seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın, dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam ![]() ![]() ![]() Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne senin adını veriyorsam ![]() ![]() ![]() Evimin bütün duvarlarında senin yüzünü görüp, bana baktığını hissediyorsam ![]() ![]() ![]() Ve bu beni her gün hep aynı şekilde heyecanlandırıyorsa ![]() ![]() ![]() İçtiğim çayın şekeri, sigaramın dumanı, kahvaltımın her lokması sen oluyorsan ![]() ![]() ![]() Sokakta bana bakan her insan, yüzümdeki tarifsiz sevinci görüp hayrete düşüyorsa ![]() ![]() ![]() Sevdiğin şarkıyı sürekli başa alıp bıkmadan defalarca dinleyebiliyorsam ![]() ![]() ![]() O şarkının her sözüne seninle ilgili ayrı bir anlam yüklüyorsam ![]() ![]() ![]() Yüzlerce kişinin arasında bile kadehimi sadece senin şerefine kaldırıyorsam ![]() ![]() ![]() Başımı döndüren şeyin aslında içki değil, sana olan aşkım olduğunu biliyorsam ![]() ![]() ![]() Yorucu bir günün sonunda ufacık bir sözünle, bir gülüşünle uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam ![]() ![]() ![]() Ve o enerjiyle hiç uyumadan günlerce çalışabileceğimi duyumsuyorsam ![]() ![]() ![]() Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp 'Neden geçmiyor bunlar' diye hayıflanıyorsam ![]() ![]() ![]() Ve hep seninle buluşacağımız anı bekliyorsam ![]() ![]() ![]() Kitap okurken seni düşünmekten kendimi alamayıp aynı satırı defalarca tekrar ediyorsam ![]() ![]() ![]() Sonra sana bunu anlattığımda birlikte ne kadar güleceğimizi düşünüp keyifleniyorsam ![]() ![]() ![]() Seninle ilgili planlar yapıyorsam ![]() ![]() ![]() Sadece varsayımlara dayalı olsa bile o planları mükemmelleştirmek için her ayrıntının üzerinde dakikalarca düşünüyorsam ![]() ![]() ![]() İzlediğim filmdeki başrol oyuncularının yerine kendimizi koyup 'Biz olsaydık böyle yapardık' diyorsam ![]() ![]() ![]() Yüzyıllardır sevgililerin kullandıkları klasik sözcüklerin benim duygularımı anlatmaya yetmediğini fark ediyorsam ![]() ![]() ![]() Yine de bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam ![]() ![]() ![]() Aşkımın coşkusunu sana yansıttığımda senin de bana aynı coşkuyla karşılık vereceğini biliyorsam ![]() ![]() ![]() Kahkahanın en güzelini seninle atacağımı, yemeğin en güzelini seninle yiyeceğimi, içkinin en keyiflisini seninle içeceğimi düşünüyorsam ![]() ![]() ![]() 'Hayatının en anlamlı şeyi ne' diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam ![]() ![]() ![]() Sen benim için vazgeçilmez olmuşsun demektir ![]() ![]() ![]() ( MEHMET COŞKUNDENİZ ) |
![]() |
![]() |
|