![]() |
Alıntı .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alıntı ..Bu gün gidenlerden bahsetmek istiyorum ![]() ![]() ![]() gidenlerden ya da gitmek ![]() ![]() ![]() herkesin anısına yazmak istiyorum bu gün…bu kadarını olsun hak ettiklerine olan inancım ağır bastığından ![]() verdiklerim,umursadıklarım,olmasa da olurmuş dediklerim…her birinizden ayrı ayrı bir çok şey öğrendim ![]() yaslamayı…sayenizde öğrendim kimseye güvenmemem gerektiğini…gelgitleriniz hırpaldı ruhumu ![]() duygularımı ![]() yaşatmadınız…nefret bile edemez oldum vasat sıfatlarınızdan ![]() kaç türlü duygu varsa hepsinden bir tadımlık da olsa nasibimi aldım ![]() zor bela beslediğim iyi niyetlerimden birini aldı ardında kahpe karakterler ürünü bir takım hisler bıraktı ve gitti ![]() ![]() ![]() ![]() daha fazla acıtacak olan gelişleri tetiklemek…peki bunca şey olurken ben sütten çıkma ak kaşık edasıyla mı dolanıyorum sizce?hayır…hepinizden daha fazlası benim payıma düşen bu karmaşada…diyorum ya ben çok sıkıldım artık bu çetrefilli insan ilişkilerinden…hepinize müteşekkirim… aLıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alıntı .. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alıntı ..Biz seninle hergün dört mevsim yaşıyoruz sevgilim arada değiliz ![]() ![]() ![]() herhangi bir yerde değiliz bitmek bilmeyen bir çabayla bazı mevsimlerin tam ortasında dolu dolu ya(ğı)şıyoruz ![]() ![]() ![]() kiminde parça parça dökü(ö)lüp, sonra güzel olan herşeye y(a)nıyoruz ![]() ![]() ![]() hepsinin sonuna "bahar gelecek" ![]() ![]() ![]() inanıyoruz ![]() ![]() ![]() sonra aynı güneşe dönüyoruz, her sabahın öncesinde saatleri sayarak ve noktasız virgüller ekleyerek her bir itirafın ardına ![]() ![]() ![]() bahane arama artık anla beni bedel çıkarma bedenimin mağlubiyeti -namerd gecelerden- ben arsız değildim bu çıplak suçlarda inançsız değildim gönülsüz şükretmelerde güçsüz değildim ![]() ![]() ![]() ben sadece sensizdim o yüzden hep sessizdim ![]() ![]() ![]() ve şimdi biraz şanslıysam daha yakın olurum tatlı rüyalarına ![]() ![]() giriş cümlesinin vecize kabul edilmediği sohbetlerdi bizimkiler arada böyle konuşalım lütfen ![]() ![]() ![]() sen olmayınca sessiz harfler düşüyor nedense konuştuklarıma cümle sonlarında veda sözcüklerini öne sürmen ![]() ![]() ki tam da yaşamımdan bir mucize çalarken ![]() ![]() ![]() sen istediğin mevsimi yaşayabilecek kadar özgürsün elbet nasıl olsa tanrının bile meyledeceği zenginliklerin var dokunduğum o anı hatırlarım galatadan katetim hatta arşa ![]() ![]() ![]() görenler çelebi dedi vakti zamanında evet o anları yaşadım hatırlıyorum ne büyük ziynet eşyaları takardın başına kokunu anımsıyorum misk-i amberdi galiba ![]() ![]() ![]() Eğer kısa mesajlara sığan şey aşksa; "Aşık" değilim ![]() Hazzetmiyorum işte ahizelere sığan "Seni Seviyorum"ları benim ki; Pazar günleri seni çıkarmak göğsümün köşelerinden, Cuma günleri seni kılmak ve Duvarlara yaslanıp seni ağlamak ![]() ![]() ![]() Bd |
![]() |
![]() |
|