![]() |
Ben Hiç Erkek Gibi Bir Kadın Olmayı İstemedim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hiç Erkek Gibi Bir Kadın Olmayı İstemedim.Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim ![]() ![]() ![]() Ben sadece beni sevsinler istemedim ![]() ![]() ![]() Ben hiç erkekle eşit olmak istemedim ![]() ![]() Ben erkek gibi davranmayı ist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hiç erkek gibi hesap sorayım istemedim! İlgilenilmeyi,nazlanmayı şımarmayı özledim ![]() Birlikte uyuyup birlikte uyandığımda Erkeğimin gözlerinin içine bakmayı özledim ![]() Ben erkek gibi hep kararları veren olayım istemedim ![]() ![]() Ben fikirler uyuşsun istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben erkek gibi özgürlük istemedim ![]() ![]() ![]() Ben erkek gibi gözlerim uzaklarda olsun istemedim ![]() istedim ![]() ![]() Ben erkek gibisin demelerini istemedim ![]() ![]() ![]() Ben erkek gibi güçlü görüneyim istemedim ![]() ![]() ![]() Ben erkek gibi arkadaş olayım istemedim ![]() ![]() ![]() Ben erkek gibi hiç baba olmayı istemedim ![]() ![]() ![]() Ben hiç erkeğimin anası olmak istemedim ![]() ![]() ![]() Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|