![]() |
Bazen Böyle Yaparım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bazen Böyle YaparımSıkça değil ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle gece güzeldi ![]() Hatta ilk 3 şarkıyı bile hatırlıyorum ![]() CRAZY FROG-AIDAMUR MUGU ile başlamıştım yayına ![]() Bir radyo yayınındaysanız,kesinlikle hareketli bir parça ile başlamalısınız yayına ![]() ![]() Arkadan da MODERN TALKIN-NO FACE i patlatacaksınki herkes coşsun ![]() Eğer benim gibi insaflı bir DJ iseniz hemen slow bir parçaya geçip arkasından bir nefes aldırabilirsiniz dinleyenlere ![]() Veya benim gibi acımasız olup ARASH-TEMPTATION'' U dayarsınız burunlarına ![]() Ama bundan sonra kesin anonsa girmek zorundasınız ![]() Tavsiyem FON müziği olarak AZAM ALI-ELREY DE FRANCIA ''yı koyun ![]() ![]() ![]() "Artık rengim siyah… Sen ise hala mavisin Ben hala geceleri seviyorum, Sen ise günlük güneşliksin ![]() ![]() Adım siyah benim Senin ise mavi ![]() Sen seversin mavileri, Ben ise hala siyah ![]() dizelerini döktürün ![]() Bu dizeleri hazır döktürmüş ve o dinleyici denen zor kitle kulak memesi kıvamına gelmişken SARO SECIKYAN-TAHTA EVI acımasızca koyacaksın yayına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peşine ALTAY-GİDECEKSEN'' i koyun ![]() Bu böyle akıp gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koyun fona SIA-BREATH ME '' Yİ ,üstüne döktürün dizeleri: "Asla tam anlamıyla ulaşamadığımsın Kapalı bir kutu, bir bulmaca Çözmeye başladıkça büyüyen arzum Sozsuz çölümdeki tek serapsın Benim için sen masalsın Küçücük yüreğimi titreten Gülüşün başka kimseninkine benzemeyen Sevişin bilinmedik maceraya sürükleyen Sessizliğin tüm merakımı cezbeden " Ben bazen hayal kuruyorum ![]() BAZEN ÖYLE YAPARIM ![]() ![]() ![]() ÖYLE HAYAL ETTİM ![]() HAYAL KURMANIN KİME NE ZARARI VARKİ? YARIN OLAN HAYROLA ![]() ![]() ![]() NOT:Şiirler alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bazen Böyle Yaparım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bazen Böyle YaparımRüzgarlar eser sebepsiz ruhlarda ,ruhlar bile anlam veremez bu sebepsiz esintilere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin anlam katmasına gerek duymadan yaşanan anlardır gecenin sessiz kıyametinde ![]() Hayaldir ya hepsi ![]() ![]() ![]() Yaşanmış,yaşanmamış veya yaşanmak istenen ![]() ![]() ![]() Doyamadan hayata geçti ömrümüz Bir kavak altında uyur gibi sessiz Deli gönül yaprak misali uçtu ![]() ![]() Uçtu da soldu rengi düştü toprağa Aldırma arkadaş Her hayat gibi ömrümüz Bir kavak altında son bulacak sonunda Yanlız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda hepimiz bir gün düşeceğiz toprağa ![]() Olur bazen böyle şeyler |
![]() |
![]() |
|