![]() |
Korkmuyorum Sevmekten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkmuyorum SevmektenKaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak ![]() ![]() Ben senin varlığını seviyorum ![]() ![]() Yokluğunu seviyorum ![]() ![]() Sana ulaşamadığım dakikalarda,seni duymayı seni özlemeyi hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum ![]() ![]() Hiç korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Senin gülüşünü seviyorum ![]() Her bana bakışında gözlerinde okuduğum o duyguyu ![]() ![]() Gözlerindeki gözlerimi seviyorum ![]() Gönlünü seviyorum ![]() Özünü seviyorum senin ![]() Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Ben sendeki o sıcaklığı,sana olan uzaklığı seviyorum ![]() ![]() Yanaklarından akan göz yaşlarını,en çok dağınık olduğunda saçlarını beni arayan ellerini seviyorum ![]() ![]() Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen ![]() ![]() Ayrılığını seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bulan gönlünü seviyorum ![]() Ben en çok senin bana olan sevgini seviyorum ![]() ![]() İçimden haykırmak geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Ben yalnızca seni seviyorum ![]() ![]() Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin ne de sevdiğim için değil,seni yalnızca sen olduğun için,ruhun için kalbin için aklın ve sevgin için seviyorum seni ![]() ![]() Ben seni en çok kendim için seviyorum ![]() ![]() Belki de ilk defa bencil oluşumu,sana borçlu olduğum için ![]() Seni her şey için seviyorum ![]() ![]() Ve sahip olmadığım hiçbir şey için ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Her dakika seninle olmayı seviyorum ![]() ![]() Gözlerimi her açtığımda aklıma gelişini seviyorum ![]() ![]() Her gece uyumadan önce seni sevdiğim aklıma gelince, sensiz uyumayı bile seviyorum ![]() ![]() Uyumadan önce seni düşününce ![]() ![]() ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Ben seni bu şehirde olduğun için değil ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı senin de gözlerine vurduğu için seviyorum ![]() ![]() Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni ![]() ![]() Beş bin yaşındaki bu dünyada benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum ![]() ![]() Ben seni benimle yaşadığın için benden hiç gitmediğin için seviyorum ![]() ![]() Beni hiç terketmediğin için ![]() ![]() ![]() ![]() Her bana baktığında seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum ![]() ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Her kibrit çaktığımda alevin içinde seni görmeyi seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Her bana baktığında o kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi yalnızca sen olduğun için hayatımda kendimi bile seviyorum sen olunca aklımda ![]() ![]() ![]() Varlığımı seviyorum sırf sana borçlu olduğum için mutluğumu seviyorum ![]() Gülümsememi seviyorum Seni düşününce ayakta kalışımı seviyorum Sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() ![]() Ben sana olan sevgimi yazan kalemimi seviyorum ![]() Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum ![]() Sana olan sevgime benzettiğim her sevgiyi seviyorum ![]() Bana seni hatırlatan herşeyi sana giden yolları seviyorum ![]() O kadar çok seviyorum ki seni seni kaybetmek korkusunu bile,içinde yalnızca, sen olduğun için sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Seni seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|