![]() |
''Aşk'' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ''Aşk''Nasıl hissetiysem öyle yaşadım ben aşkımı,yüreğimi teslim etmiş olsaydım sana aşk olmazdı onun adı ![]() ![]() Hesaplı aşklar bana göre değil ![]() ![]() ![]() ![]() Umutlarımı verdim sana,hayallerimi verdim ![]() ![]() yarına dair umutlar besledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hayatta ne olacaksa iyi yada kötü birlikte karşılayacaktık ![]() ![]() ![]() Ruhumu verdim sana,bedenimi verdim olmadığın zamanlarda ruhumu bıraktım sana yalnız kalmayasın diye çünkü sensiz olmazdı benim tuhum içimi sıkıntılar basardı ![]() Müebbete mahkum bir hükümlü gibi bedenime tünel kazıp firar etmeyi düşünürdü hep ![]() ![]() ![]() Ya bedenim?Gözlerim gördüğü hiçbir şeyi ayıramazdı sensizken,ellerim dokunmazdı hiçbir şeye,yürümzedi bacaklarım senin olmadığın yollarda ![]() ![]() Oysa her dokunuşum,yeniden doğuşum olurdu bedenimin ![]() ![]() Hayatımı verdim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu diyemiyorsan neden yaşıyasınki aşkı?Bütün bunlar yetmedi sana biliyorum,yetseydi eğer şimdi bunları yazıyor olmazdım zaten ![]() İsyan sanma bunları,ben hayatı kendimde arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için değil kendim için yaptım bunları,sonunda acı olsada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|