![]() |
İncittiysem Özür Dilerim Bebeğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İncittiysem Özür Dilerim Bebeğim...![]() Bir mavi gökyüzüydü yaşama dair kurduğum tek hayal ![]() ![]() ![]() ![]() Yemyeşil düz bir alan ve masmavi bir gökyüzünden oluşuyordu yalnız yaşadığım dünyam gözlerimi kapadığımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir gün sen çıktın karşıma; sanki biliyormuşum gibi geleceğini uzattım ellerimi gözlerimse o güzel gözlerinde kalakaldım ![]() ![]() ![]() Sanki biliyormuşum gibi Hazırdım gelişine Ellerimle tutarım sandım Uzandım gözlerine Kendime ait bir yaşamdı yaşadığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim temizdi oysa Bunca kir benden değil Pay almak istedim güzelliğinden Niyetim kötü değil İncittiysem özür dilerim bebeğim Kirlettiysem özür dilerim Kenarımın süsüyle meşgulken sen ben yaşama nedenimin gözlerine bakıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzün sinmiş düşlerime Lekeleri çıkmıyor gülüşünün Suçu yıktın üzerime Yargılıyor masumiyetin İstemezdim böyle bitsin Üzülmeni istemedim Güç almak ister misin Ellerimi göndereyim İncittiysem özür dilerim bebeğim Kirlettiysem özür dilerim İncittiysem özür dilerim bebeğim kirlettiysem özür dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|