|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkın, konuşmalarımız, otopsisinde, rastlanan |
![]() |
Aşkın Otopsisinde Rastlanan Son Konuşmalarımız.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Otopsisinde Rastlanan Son Konuşmalarımız..Aşkın otopsisinde rastlanan son konuşmalarımız ![]() ![]() Bunlar katlettiğimiz aşkta son ip uçlarımız ![]() ![]() -Adam: Ayrılalım ![]() ![]() -Kadın: Tamam! Beynime format at sana dair tek bir şey kalmasın! Bir de kokunu yanına almayı sakın unutma ![]() ![]() Ben değil, yastığım özler biliyorum ![]() ![]() -Adam: Gidiyorum ![]() ![]() -Kadın: Yine sen git, ben hiç gidemeyeceğim senden nasılsa biliyorum! -Adam: Bağırma bana! -Kadın: Bağırmıyorum ![]() ![]() Ayrılığın üstüne fazla acı serpmişsin, o yüzden yüksek sesle ölüyorum ![]() ![]() Sonrası sessizlik! Sonrası bir tek bana ait ![]() ![]() Sonrası sonu gelmeyen bir avuç dolusu cümle alt tarafı işte! Gittiğin o gece, Gece hiç uyumadı, gözleri kan çanağıydı ![]() ![]() Gözlerime öyle çok yağmur yağdı ki, Bileklerime yıldırım düştü ![]() ![]() Damarlarım öldü ![]() ![]() Umarım sen ıslanmamışsındır bu cinayette, sıkı giyin üstünü ![]() ![]() Biliyorum! Seni bilmem ama, gözlerin bile görmek istemiyor artık beni ![]() ![]() Bilmelisin! Beni bilmem ama içim çok özleyecek seni ![]() ![]() Bana bir yalan uydur diyebildim sadece ![]() ![]() Gerçekleri cebine doldur bana sadece bir yalan uydur! Doktor reçeteme yazdı diyebildi ![]() ![]() Ayda bir kez tok karnına terk edeceksin! Gülümsedim ![]() ![]() İnanmak zorundaydım ![]() ![]() Kahretsin! |
![]() |
![]() |
|