![]() |
Seni Ve Beni Bitirdikten Sonra... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ve Beni Bitirdikten Sonra...![]() Şu an ne ağlamak, ne bir çığlık atmak, ne de elime geçen herşeyi fırlatıp kırmak içimi rahatlatabilir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmak ve gitmek adına iki seçeneğim olsaydı ki ben hep var olduğunu düşünmüştüm; kararım sonuna kadar kalmak olurdu biliyorsun ![]() ![]() ![]() Tek bir seçeneğim kaldı ![]() Gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geride hayalleri ikinci kez yıkılan bir hayat bırakıp gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ''mucize'' denilen olayı sende öğrendim ve ona senle inandım ![]() Ve benim duyduğum mucizeler, insanın karşısına yaşamı boyunca sadece bir defa çıkabilir; bu şans bir defa verilebilir ![]() Şimdi gitmek, bu büyük mucizeyi büyük bir nankörlük ederek ayaklar altına almak! ![]() ![]() Şimdi gitmek, iki hayatı da alt üst etmek! ![]() ![]() Şu an bu yazdıklarımı okurkenki halini düşünemiyorum bile! ![]() ![]() Belki bana bir insanın aklına gelebilecek en ağır sözleri söylüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi gidiyorum evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdiğimi bilmen seni ne kadar teselli edebilir ki ben olmadıktan sonra ![]() ![]() ![]() Ne önemi var ki bir gün aynı kalple, aynı insan olarak döneceğimin! ![]() ![]() ![]() Seni ve Beni bitirdikten sonra ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|