Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitirdikten

Seni Ve Beni Bitirdikten Sonra...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Ve Beni Bitirdikten Sonra...

Şu an ne ağlamak, ne bir çığlık atmak, ne de elime geçen herşeyi fırlatıp kırmak içimi rahatlatabilir! Belkide tarifi imkansız bu his, bende kalıcı olucak bilmiyorum

Kalmak ve gitmek adına iki seçeneğim olsaydı ki ben hep var olduğunu düşünmüştüm; kararım sonuna kadar kalmak olurdu biliyorsun

Tek bir seçeneğim kaldı

GitmekGitmekGitmek

Geride hayalleri ikinci kez yıkılan bir hayat bırakıp gitmekAynı şekilde yanımda hayalleri ikinci kez yıkılan bir hayat gotürüp gitmek

Ben ''mucize'' denilen olayı sende öğrendim ve ona senle inandım

Ve benim duyduğum mucizeler, insanın karşısına yaşamı boyunca sadece bir defa çıkabilir; bu şans bir defa verilebilir Şimdi ''gitmek ne biliyor musun?

Şimdi gitmek, bu büyük mucizeyi büyük bir nankörlük ederek ayaklar altına almak!

Şimdi gitmek, iki hayatı da alt üst etmek!

Şu an bu yazdıklarımı okurkenki halini düşünemiyorum bile!

Belki bana bir insanın aklına gelebilecek en ağır sözleri söylüyorsunBelki en yıkıcı bedduaları ederek lanetler yağdırıyorsunEğer ki öyleyse ne kadar haklı olduğunu da biliyorsun

Şimdi gidiyorum evetSana büyüttüğüm, bana göre benzersiz olan o sevgiyi kalbimin en derinlerine saklayıp ve bu kalbin bir daha sevebilme ihtimalini yasaklayıp gidiyorum

Seni sevdiğimi bilmen seni ne kadar teselli edebilir ki ben olmadıktan sonra

Ne önemi var ki bir gün aynı kalple, aynı insan olarak döneceğimin!

Seni ve Beni bitirdikten sonra

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com