Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akan, balkonların, dudaklarından, hepiniz, salyalarsınız

Hepiniz Balkonların Dudaklarından Akan Salyalarsınız

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hepiniz Balkonların Dudaklarından Akan Salyalarsınız

Sanki dünya yuvarlak bir masa Ye babam ye Bunca ağzın kendi kazandığını kendi yiyecek hali yok ya Bazıları solcuyum der yüreğimin yarısını ister Bazıları kapitalistim der yüreğimin tamamını ister Yer bitirirler beni Bak elma ağacı hiç konuşmalarda mı? Her baharda çiçekleri açmakta Sus bir lamanın ayak izi bile senin bastığın yerleri daha az kirletmekte

Sen solcuyum dersin, bir canavar gibi dünyayı çiğnersin Bir kapitalistim dersin, her yere girer çıkarsın Ufff sıkılmaktayım onun bunun ne olduğundan Sadece dünya yuvarlak masasına yumruğunu vurmaktayım Kimseye kendimi yedirtmeyeceğime ant içmekteyim Sonuçta it ittir İtin rengi değişse de, huyu değişmez

Hepiniz balkonların dudaklarından akan salyalarsınız Ne zaman semtinize gelsem, it gibi peşimdesiniz Bırakın beni artık Ben sizin yüreğinizin büyüklüğünü bilirim Ey solcu senin yüreğinin büyüklüğü kadehin kadardır Ey dinci senin yüreğin türbanın kadardır Ey kapitalist senin yüreğin ise para kadardır Bırakın beni sevmeyi Her birinizin karışımından anca kara bir büyü olur Bırakın mavilikler üzerimde kalsın Sizden yağmur beklememekteyim, lütfen kara bulutlar gibi başımda gezinmeyin

Bilirim ellerinizin büyüklüğünü Elleriniz ekmek kavgasında fırıncı küreği gibidir Avuçlarınız dua ederken kepçe gibidir Şimdi söyleyin hangi sofrada bana yer açarsınız?

Ey insanlar zaten bu hayat denen kitabın kötü cümlelerisiniz Yollar, arabalar, trafik polisleri hep sizin olsun Ne olur satır aralarımda gezinmeyin El ele tutuşun, dudaklarınız kopacak kadar öpüşün; ama lütfen yalnızlığımı bana verin

Ben yazı yazarken dünyanın en mutlu insanıyım Gelip başımın etini yemeyin Sen git promosyonlarda olanları bul Sana bir araba, bir ev, bir de maaşla birlikte kendisini versin Ey solcu benim şiirlerim senin sloganın olamaz Sloganlar yalanları örter ancak

Ey dinci benim şiirlerim dişleriyle güler Sen bunu anlamazsın; çünkü senin ağzın hep kokar saçının bir telini örtemez Çünkü şiirlerim hep günah kokar Ve her mısramda zebaniler gezinir Senin cennetlik haline yakışmaz Ey kapitalist benim şiirlerim senin karnını doyurmaz Git açık arttırmada satılan tablolara bak

Benim şiirlerim zencidir Senin hizmetçin olmamak için, bembeyaz dişleriyle güler Sen bunu anlamazsın; çünkü senin ağzın hep kokar

OSMAN DEMIRCAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com