Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affedenlerden, kolay, misiniz

Kolay Affedenlerden Misiniz?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağrı eşiği gibi affetmenin de bir eşik noktasının oldugunu düşünüyorum

Her insanın dayanma sınırı farklı Affetme eşiği yüksek olanlar, kolay kolay vazgecmezler

Kimi buna güçlü olmak diyor, kimi güçsüz olmak, gurursuz olmak

Kolay kolay affetmeyenler; keskin sirkeler, öfkeyle kalkanlar var birde,

Koşulsuz şartsız dünyanın doğrusu olduğunu savunurlar
Onlar güçlü, onurlu ve saygin kendilerine göre
Saygı duyuyorum

Öyle yada böyle, o eşiği birileri, bişeyler zorluyorBir adım ötesinde buluyorsunuz kendinizi
Ne yazıyor o esikte;

-Aldattı
-Yalan soyledi
-Beni ihmal etti
-Kaba kuvvet kullandı
-Güvenmedi, olmadığım biri olmakla sucladı

Sizinkinde ne yazılı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Affetmek büyüküğün şanındandır
Bu yüzden affederim ben her durumda Diğer türlüsü ne bana ne de şanıma yakışırdı zaten

Aslında her insanın affedilemeyecekler listesi vardır kendi bünyesinde topladığı An gelir o liste kabarır an gelir listeden çıkarmalar olur Çünkü insan hiçbirşeyi önceden planlayıp sonra da planına uygun sürdüremiyor ikili ilişkilerinde

Yani bahsi geçen eşik değişir Şimdi koyduğun bir eşik, olay anında çok dipte de olabilir çok yüksekte de durabilir

Plansız yaşamak en iyisidir Programlamayacaksın ilişkiyi Mutlu etmek olacak tek gayen ve mutlu ettikçe haz duyacaksın bu birliktelikten Arada bir durup bakacaksın neler aldığına duygu olarak ve iyiysen ve mutluysan tam yol ileri Vefasız olmayacaksın ve minnetsiz ve nankör olmayacaksın kıymet bileceksin Varsın aldatsın, terketsin seni Kapıyı kapatırken dışardan İçin rahat olacak

Ben elimden geleni yaptım ama olmadı Günah bende değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com