![]() |
Kolay Affedenlerden Misiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Affedenlerden Misiniz?Ağrı eşiği gibi affetmenin de bir eşik noktasının oldugunu düşünüyorum ![]() Her insanın dayanma sınırı farklı ![]() ![]() Kimi buna güçlü olmak diyor, kimi güçsüz olmak, gurursuz olmak ![]() ![]() ![]() Kolay kolay affetmeyenler; keskin sirkeler, öfkeyle kalkanlar var birde, Koşulsuz şartsız dünyanın doğrusu olduğunu savunurlar ![]() ![]() ![]() Onlar güçlü, onurlu ve saygin kendilerine göre ![]() ![]() ![]() Saygı duyuyorum ![]() Öyle yada böyle, o eşiği birileri, bişeyler zorluyor ![]() Ne yazıyor o esikte; -Aldattı -Yalan soyledi -Beni ihmal etti -Kaba kuvvet kullandı -Güvenmedi, olmadığım biri olmakla sucladı ![]() ![]() ![]() ![]() Sizinkinde ne yazılı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Kolay Affedenlerden Misiniz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Affedenlerden Misiniz?Affetmek büyüküğün şanındandır Bu yüzden affederim ben her durumda ![]() ![]() Aslında her insanın affedilemeyecekler listesi vardır kendi bünyesinde topladığı ![]() ![]() ![]() Yani bahsi geçen eşik değişir ![]() ![]() Plansız yaşamak en iyisidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben elimden geleni yaptım ama olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|