![]() |
3 Şehitimiz Anısına-Afili :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Şehitimiz Anısına-Afili :(![]() Annemm Hakkını helal et oğluna ![]() Artık şafak sayma anne kavuşmalar mahşere kaldı bitmez sanma gün gelir senin toprağında açarım gülün soldu sanma anne… Bana beyaz yakışmaz zaten şehitler kefenlenmez bilirim anne ![]() Sen bayram yapmayacaksın yasımı tutacaksın ben ölmedim tutma anne ![]() Herkes unutacak beni belki adım sadece şehit diye anılacak ama sen beni unutmayacaksın anne ![]() ’’secdeyi öp beni öpmek istediğin zaman olur mu anne? Ben senin ayaklarının altında olurum sen üzülme anne’’ Belki adımı verirsiniz doğacak olan bir bebeğe ben o zaman gülümserim hisset anne ![]() Senin rüyalarını süslemek isterim orda sarılırsın belki bana ama sen de mezarımı çiçeklerle süsle ben soldum onları soldurma anne… Sen özelsin sen şehit anasısın gurur duy anne ![]() Ağlama ağlatma anne, önce vatanıma sonra mezarıma iyi baksınlar anne ![]() ![]() ![]() *Kahraman Tazeoğlu'ndan alıntı ![]() Ağlayarak ellerim titreyerek yazdım yüreğim kanıyor Allah ailelerine sabır versin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|