|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
90lı, açılışları, bol, çizgi, dikkat, film, gözyaşı, içerebilir, yılların |
![]() |
90'Lı Yılların Çizgi Film Açılışları (Dikkat Bol Gözyaşı İçerebilir) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 90'Lı Yılların Çizgi Film Açılışları (Dikkat Bol Gözyaşı İçerebilir)İlk başta bilinenleri vereceğim sonra özellere geçeceğim hatırlayanların çok duygulanacağına eminim ![]() ![]() ![]() ![]() Voltran Bilmeyen yoktur heralde Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ----------- Transformers Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ----------------- BraveStarr Videoyu Göremeyenler Tıklayınız --------------- M ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ----------------- Varyemez Amca Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------ Darkwing Duck O Ailemizin Kahramanıhepde bölümün sonunda bir şekilde kötüleri yenerdi ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız --------- Molierissimo Fransız bir çizgi filmdi soyluların ve halkın huzur içinde yaşadığı bir şehirde geçen maceralardan oluşuyordu ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ! -------- Afacan Dennis Büyükbabasına az çektirmedi bu velet ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız --------- Benjamin Tsubasadan daha karizmadır bana göre Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------- Tiny Toon Adventures Hatırlamayan varmı? sevimli kahramanlarımızın küçüklükleri ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------- Captain Tsubasa Belki birçoğumuz bu çizgi film sayesinde futbolu sevdi ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız -------- Tom ve Jerry Bu Jerry denen fareye acaip uyuz olurdum zavallı kediye çektirmediği eziyet kalmamıştı Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------- Red Kit O evinden uzak bir kovboy ![]() ![]() ![]() ![]() "Bang Bang Lucky Lukeee" Videoyu Göremeyenler Tıklayınız -------- Garfield Pazartesilerden nefret eden tembel kedimiz olmazsa olmaz Videoyu Göremeyenler Tıklayınız --------- Müffettiş Gadget Bu kahramanımızıda hep köpeği kurtarırdı Videoyu Göremeyenler Tıklayınız -------------- Denver Bu sevimli dinozorumuzu hatırlayan varmı? Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------ Bevery Hills Gençliği Kabul edin canlar bu çizgi film çok subliminal mesaj içeriyordu daha çok kızlar seyrediyordu bunu ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------------- Hayalet Avcıları yoksa korkan hayalet avcılarımı deseydik?sakarlıklarıyla ünlüdür Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ! ----- Ninja Kaplumbağalar Hemen hemen tüm sezonları yayınlanan bir çizgi diziydi çocukluğumuzun kahramanlarıydı onlar ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız -------- Alvin ve Arkadaşları Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ! ------- Taş Devri ![]() ![]() Ailevi bir çizgi filmdi yediden yetmişe herkese hitap ederdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------- Jetgiller İnanmayacaksınız ama ben 2000'li yıllarda böyle yaşayacağımızı zannediyordum(ne aptalmışım ya) Videoyu Göremeyenler Tıklayınız -------- Taz-mania tazmanya şeytanı kadar sevimli hayvan varmı ya bunun ailesi vardı bunu evcilleştirmeye çalışırlardı ![]() ![]() ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız ------- |
![]() |
![]() |
|