Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmez, hatasını, şeytan

Şeytan Hatasını Nasıl Bilmez ?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytan Hatasını Nasıl Bilmez ?

Günlerden bir gün şeytanın yolu bir köye düşmüş

Keyfi yerinde olan şeytan sırtını bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı olan ineğini sağan genç bir kadını uzaktan izlemiş

Şeytan kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının ipini biraz gevşetmiş

Buzağı bu az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye daha fazla dayanamamış debelenmiş ve boynundaki ip çözülmüş

Koşarak annesini emmeye giden buzağı süt kovasını devirmiş

Sağdığı süt ziyan olunca sinirlenen genç kadın eline geçirdiği odunu buzağıya vurunca yavru yere yığılmış

Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız kalamayıp bir tekmede kadını yere serip öldürmüş

Uzaktan geçmekte olan kadının kayınpederi ineğin gelinini öldürdüğünü sanıp ineği tüfekle vurmuş

Silah sesini duyan koca karısını yerde cansız yatar babasını da elinde tüfekle görünce silahını çekip babasını öldürmüş

Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam bu kadar acıya dayanamayıp intihar etmiş

Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan:

-BEN UFAK UFAK SAVUŞAYIM BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER ŞİMDİ OYSA BEN
BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA NE YAPTIM Kİ" demiş

Gerçekten de burada Şeytan'ın hatası varmı ? Yokmu ?

O ne şeytandır O

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com