![]() |
Sen Bana Hem Yakın Hem Ötesin, Yakınımdan Da Ötesin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bana Hem Yakın Hem Ötesin, Yakınımdan Da Ötesin..![]() ![]() ![]() ![]() Bazen satırlara sığmayacak birçok cümle yüklüdür içindeki heybende Sana çarpan içinin cümlelerini yerlere döküp saçanın yoktur belkide yok olmak istediği için YOKtur ![]() ![]() ![]() Ve belkide farkındasındır onun ama senin haberin yoktur ![]() Belki içinin yalnız kendisine açılmasını istediği için susuyordur bu yüzden yokluklar içinde varoluyordur ![]() ![]() ![]() Bir çığlığın sesine onca can'lar koşarken bir kişi sağırdır haykırışların tümüne belkide değildir de sana öyle geliyordur veyahut sen öyle olmasını istediğin için öyle yorumluyorsundur ![]() ![]() ![]() ve aslında o bir kişi herşeydir sende onun haberi olmasa veya olsa bile ![]() ![]() DEĞİŞMEYEN tek gerçektir yüreğinde/benliğinde senin için herşeyde ![]() ![]() ![]() o bunu hernekadar anlamıyo olsa bile sen genede sevmekden vazgeçemezsin hemde 'delice'sine ![]() ![]() ![]() Çok özlersin hep anarsın ![]() ![]() Her yüzde , her sesde aradığın sadece o'dur ![]() Senin gözlerin herkesde yalnız onu görür Lakin genede hiçbirkimse bir tek o edemez sende ![]() ![]() En içtenlikle davranırsın ona Yüreğini konuşturursun karşısında Ağzın laf yapmaz çünkü dil lal oluverir o anda Sen; sen oldukca yüreğin kadar konuşur ya da susarsın ![]() O seni 'yüreğince' tanımalı İlk önce gören gözler , işiten kulaklar ve konuşmayı bilen dil'le olacak iş değildir sevgi ![]() ![]() ![]() Sen ona kalbinin kapılarını sonuna kadar açarsın ve o gelince kapanır bütün kapılar ardı sıra ![]() ![]() Kalbin kadar sevmelisin boyundan büyük olmamalı sevgiler ![]() ![]() ![]() Ayağına , diline , ellerine dolaşacak bir sevgi büyütmemelisin yüreğinde ![]() ![]() ![]() Benim sana açtığım kapı daima kitli olarak kal diyedir ![]() Sana söylediğim herşey yüreğimden geldiği gibidir Elime ayağıma dilime dolaştırmadan kalbime ulaştırdığım sevgimsindir Yalnız istediğim , bir tek istediğim SENsindir ![]() Her ne kadar kavgalarımız olsada bilirim sonu hep mutluluk getirir bana ![]() Seni kaybetme korkusu ARTIK yok içimde Her ne kadar uzak olsanda kalbime genede yakınımsın yakınımdan da öte ![]() ![]() ![]() Hem yakın hem öte de olsan Bilirim sevgin sonsuzdur bana ![]() ![]() ![]() Her ne olursa olsun SEVİYORUM bunu da böyle bilesin ![]() İyilikde,kötülükde,hastalıkda,sağlıkda ,zor ve güç zamanlarda, en çaresiz bi o kadar soyutken hayattan yanında olacak olan bir ben varken benim sevgim ölene kadar sürer sana ![]() ![]() ![]() Seni beklerken özlüyorum ve sevgim daha da çoğalıyo sana Bana sensizliği ne olur yaşatma ! ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM SEVİYORUM ve HEP'de SEVECEĞİM- SEVMELİYİM ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|