![]() |
Hisset Ama Duyma Beni. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hisset Ama Duyma Beni.Gökten yıldızlar yağarken senin avuçlarına, Başımda şemsiye tutan meleklere söz geçiremedim ![]() Ne çok isterdim be biliyormusun? O yeşil gözlerinin baktıgı tek bir karede olmayı ![]() ![]() ![]() Gözlerinin içine bakamadım bir defa bile ![]() sabahın ilk ışıklarını veren güneşe baktım korkusuzca ![]() ![]() ![]() senden intikam alırcasına ![]() ![]() ![]() Gündoğumundan hemen önce, gecenin en kör karanlıgında ağladığını hayal ederdim ![]() ![]() ![]() bende sesssizce feryat ederdim yanıbasında ![]() ![]() ![]() ![]() gözyaşlarını yere düşmeden yakaladıgımı hayal ederdim ![]() yine gemiyle cıktıgım o uzun seferlerde ![]() ![]() ![]() denize akıtırdım sakladıgım gözyaşlarını ![]() toprağa akmasın kimse üstüne basmasın ![]() ![]() ![]() denizde daim olsun diye ![]() ![]() ![]() görmezdin bile ![]() bu yazdıklarımı duymanı istemem ![]() ![]() ![]() ![]() hele görürsen heralde yerin dibine girerim ![]() ![]() ![]() her zamanki gibi korkarım ![]() ![]() ![]() o alaycı insanı buz gibi eriten yıkıcı bakışlarından ![]() aman ha! görme beni ![]() ben ortak olurum senin sevincine kuytu köşelerde ![]() sakın!duyma beni ![]() mürekkebe karışan hıçkırıklarım sahte gelir sana ![]() bilme beni! zayıf yönlerimi kabuğumun altında saklarım ![]() ![]() ![]() utanır kızarırım tek laf söyleyemem sana ![]() ![]() ![]() bakma sen kendi başıma kurdugum hayallere ![]() o hayaldeki kadar cesur degilim ![]() bakma hayallerimdeki kahkahalarıma ![]() ![]() ![]() yalan hepsi ![]() tek istedigim bana kalsın hayaller ![]() sen yine hayallerimde sev beni ![]() ![]() ![]() hayallerimde gözümün içine bak ![]() ![]() ![]() hayallerimde dizimde uyu ![]() ![]() ![]() hayallerimde nefesinle nefesimi okşa ![]() sen yaşamına devam ederken ![]() ![]() ![]() ruhun bir an titresin ![]() ![]() ![]() utanırım bilirsin,hisset ama duyma beni ![]() |
![]() |
![]() |
|