![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaBence görmesinler bunu Yoksa yandın getti salo |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; Smyrnahangisi Lale dur tahmin edeyim mmmmm soldaki mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaSiz kimin kim olduğuna değilde aradaki ahenge bir bakın Uyuma bir bakın Saçlarmı dersiniz ![]() ![]() Ya ayaklardaki hareketin uyumu Bakışlara, yada bakışlardaki keskin anlama diyecek lafım yok Biz ikimiz biriz Der gibi bakan iki bilmiş kadın İkisininde aynı pencereden baktığı belli kendine güvenmeyen yanaşmasın bence |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; Smyrnaaman aman Allah ayırmasın evde kalmış bir halleri var |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaLalenin diz altına kadar olan çorabına bittim ![]() Smyrna nın da örüklerini bağladığı kırmızı çiçekli tokasına ve beyaz ayakkabısına ![]() ![]() ![]() Geçtiğimiz yılın en uyumlu çiftleri süphesiz sizsiniz ![]() Ellerinizdeki çiçeklerde kıyafetlerinizin rengiyle bir bütün oluşturmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaKendileri an itibari ile pistteler efendim ![]() Smashhhh bu resmi buraya koymak ile (kaba tabir ile olacak kusura bakmayın ama) cami duvarına pislemek arasında bi fark göremedim ben Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Ne kadarda güzel çıkmışlar Güzelliğimizden şüpheniz mi vardı da arayıp tarayıp resmimizi koymuşsun buraya ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LoDoS aman aman Allah ayırmasın evde kalmış bir halleri var Evde kalmak mı? Daha çok genciz, güzeliz elimizi sallasak ellisi be ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium Lalenin diz altına kadar olan çorabına bittim Smyrna nın da örüklerini bağladığı kırmızı çiçekli tokasına ve beyaz ayakkabısına ![]() ![]() Geçtiğimiz yılın en uyumlu çiftleri süphesiz sizsiniz Ellerinizdeki çiçeklerde kıyafetlerinizin rengiyle bir bütün oluşturmuş Geçen yıl gelecek yıl hatta önümüzdeki bi 50 yıl üzerimize bi tane daha gelmez bu güzellikle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaBenim sağ kaşımın nasıl yukarıda olduğunu görüyorsun dime Smash ![]() ![]() O gün aslında hiç resim çektirmek gibi bir niyetimiz yoktu, ama Smy tutturdu ''benim 5 i bir yerdelerim ihtiyaçtan dolayı satılmadan önce illaki bir hatıra resmi çektirelim'' diye ![]() ![]() ![]() Duayen de tokalarımıza laf söylemişMahallede bize hasta olmayan delikanlı yok, heleki Smyrna'nın kaşlarına |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; Smyrnadeliler sizi hehe) çok güzel yahuu |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; Smyrnaevet erdal bey forumgercek bir alemdir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaMilleti büyülediniz valla ben size iyilik yapıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaHiç sorma kısmetler kapıya yüklendi, pop star elemeleri gibi sahne kurduk |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaSoldakini alıp şöyle bi kuaföre götürsenk saçları kabartıp ( Meliha gibi) Dişleride bembeyaz yaptıkmı al sana Lale ![]() ![]() ![]() Bakiiimmmmmm ![]() ![]() Valla benziyo ![]() ![]() ![]() Smy zaten güzelliği dillere destan olan şahsiyet ![]() ![]() ![]() ![]() Beşi bi yerde iyide ![]() ![]() ![]() ![]() Bu düğünde takılmazmıydı?? Bizden habersiz evlendinmi kız |
![]() |
![]() |
![]() |
Lale &Amp; Smyrna |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale &Amp; SmyrnaHenüz istemeye gelmedi Öztürk efendi beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık düğünde 15'i bi yerde mi takar 20'si bi yerde mi bilemem ![]() |
![]() |
![]() |
|