Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodos |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodos![]() ![]() * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosAyy Lodos alemsin başlığa takıldım bende bakarsan bağ olur bakmazsan by Lodos hee |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodoskeyfin yerinde bakıyorum |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By Lodosyok be Pharos neşelenmeye çalışıyorum |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosBakarsan bağ bakmazsan By Lodos ![]() ![]() Ayy Emelcim sen çok yaşa emi agzımdan aldın lafı![]() ![]() ![]() Lodos bu senin tasarımınmı resimlerin kenarcazında By Lodos niye yok ![]() ![]() Hemen By Lodos yaz, senin konular ünlü oluyor, başka sitelerde ekleniyor![]() ![]() ![]() Bu hatunlarda kendine bakmamışlar bıçaklar neşterler hatunları azcık kırpmış estetik mucizesi bunlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Okyanusun Kalbi Bakarsan bağ bakmazsan By Lodos ![]() ![]() Ayy Emelcim sen çok yaşa emi agzımdan aldın lafı![]() ![]() ![]() Lodos bu senin tasarımınmı resimlerin kenarcazında By Lodos niye yok ![]() ![]() Hemen By Lodos yaz, senin konular ünlü oluyor, başka sitelerde ekleniyor![]() ![]() ![]() Bu hatunlarda kendine bakmamışlar bıçaklar neşterler hatunları azcık kırpmış estetik mucizesi bunlar ![]() ![]() ![]() başlığı değiştirelim bence de elimden kaymış ByLoDoS imzam var zaten resimlerin köşesinde |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan.... - By LodosSaattenmidir nedir ![]() şimdi ben bakrsan bağ bakmassan lodos yazısını resimlere uyguladım![]() bakarsan1 resim![]() bağ2 resim![]() bakmassan3 resim![]() Lodos4 resim ![]() 4 resimler hep güzelleşmiş halde bayanlar![]() ahhh Lodos işini biliyorsun diye düşünürken en alttaki resmi gördüm![]() ben ne düşünce saçmalığı yaşadım diye de kendime kızdım![]() ![]() uykum geldii ![]() ![]()
|
|
|
|