Gerekli Yerleri Doldur |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerekli Yerleri Doldurönce doğduğun ayı ara sonra günü en son olarak isminin baş harfini ara karşısında bulunan cümleyi buraya yaz (sirayla yaz)Ocak - Ben ingilizce ögretmenimle Subat - Ben bi kac kizla Mart - Ben Michael Jacksonla Nisan - En iyi arkadasimla Mayis - Ben ev hayvanimla Haziran - Ben mathematik ögretmenimle Temmuz - Ben Tarkanla Agustos - Ben bizim sokagin cöpcüsüyle Eylül - Ben bi Essekle Ekim - Ben bir Erkek Kasim - Ben mahallenin en cirkin kiziyla Aralik - Ben bir Sapikla 1 evlenmeye karar verdim2 toletimi yapdim3 party yapdim4 sarhosdum5 hayvanlari kovaladim6 domuz yedim7 yatdim8 kusdum9 dört hafda deliler hastanesinde kaldim10 intahar etmeye calisdim11 cocukalr gibi barbilerle oynadim12 dereye düsdüm13 ic camasirimizi degisdirdim14 essegin üstüne bindim15 inek sagdim16 agaca carpdim17 köpek yemegi yedim18 dördüncü katdan atladim19 halay çektim20 seviştim21 annem dedi diye22 osurdum23 kertenkele yedim24 disarda ciplak gezdim25 cöp topladim26 hirsizlik yapdim27 cocuk getirdim28 atcilik oynadim29 hap icdim30 okulu yakdim31 tartıştımA para icinB bir ayıdan öpücük içinC cünki bi oyunu kaybetdimÇ ve bütün gördüD ve ikiz getirdimE annem dedi diyeF odami temizlememk icinG yapmasaydim uzaya yollicaklardıH dedem zorladiI yapmasaydim polisler ceza vercekdiJ ama herkezin önündeK zaten istiyodumL ayy gine yapmak istiyomM ve hayallerim gercek olduN ama kalb krizinden gitcekdimO eskiden hep öyle yapilirmisP utanmadim R korkudan altima yapdimS cünki ninem sinifda kalirim yoqsa dediş ve rahatladimT cünki sevgilim istediU cünki babamin tanidigi oldugu icinÜ hayvanlari sevdigim icinV cünki bugün bayramY asqimla aram düzelir diyeZ bu foruma en çok yazan istedi diye |
|
|
|