![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...ÇİN PLAJI Her ne kadar plajı göremesekte denize girenlerden plaj olduğunu anlıyoruz Bu kadar kalabalıkta insan denize değil, oradan biran evvel uzaklaşma çarelerine bakar!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Off bu ne yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emeğine sağlık canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Karınca yuvası gibi ![]() ![]() ![]() Didim Altınkum sahili de bu denli olmasa da buraya benziyor ![]() ![]() ![]() Teşekkürler EmeL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Geçen yıl eniştemlerin yanına gidecektim tatile ![]() ![]() ![]() Ayyhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessiz, sakin, fazla insan olmayan yerler iyidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Tamam Çin'in nüfusu fazla ama ,bu kadar da kalabalıkta denize mi girilir? Plaj desen içiçe denize girim desen orda da millet iç içe hiç bana göre değil yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Şemsiyeler güzel reklam yapıyor ![]() Mayo ile denize girende çok az, bir çoğunun üstleri hep giyinik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...paylaşım için teşekkurler ,çinlilere bakıp halimize şukredelim guzel ulkemizin kıymetini bilelim ![]() ama 1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Şemsiyeler güzel reklam yapıyor ![]() Mayo ile denize girende çok az, bir çoğunun üstleri hep giyinik ![]() Bence yüzme biliyorlar ama denizden korkuyorlar ondan can simidi takmışlardır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Tabi siz bunu bile bulamayanlari düsünmeyin ![]() Didim ve sarimsakli konusunda hemfikirim ![]() Bozcaada´ya gidin kardesim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Plajı... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Plajı...Kıyafetli oldukları benimde ilgimi çekti hakikaten neden acaba |
![]() |
![]() |
|