![]() |
Yeni İkiz Kuleler..:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))11 Eylül saldırısından sonra ikiz kuleler birer enkaza dönmüştü ![]() Yeni tasarlanan ikiz kuleler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Süper Emel ellerine sağlık, ne güldüm buna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Ben de komik olan ne diyordum ![]() ![]() ![]() Sonradan gördüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Emel nerede gülecektik? Bana herşey normal geliyorda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Emel nerede gülecektik? Bana herşey normal geliyorda ![]() 7 aylıkmısın böcü dayım az sabret teyyare gelecek şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Ben de komik olan ne diyordum ![]() ![]() ![]() Sonradan gördüm ![]() ![]() ![]() Bende geç fark ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** 7 aylıkmısın böcü dayım az sabret teyyare gelecek şimdi Yooo bana o da normal geliyor, bendemi acaba anormallik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi O kadar komik değil ki ![]() ![]() ![]() karar ver baharım komikmi değilmi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Buluş iyi fakat geliştirilmesi gerekiyoruçağın sağdan veya soldan çarpma ihtimali de düşünülmeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İkiz Kuleler..:))Şu konuya girerken ne hayallerim vardı Ben başlığın kurbanıyım |
![]() |
![]() |
|