![]() |
Dünyanın En Güzel İnsanı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Güzel İnsanı...Popüler magazin dergisi People, dünyanın en güzel insanları listesini açıkladı ![]() ![]() ![]() ![]() "Pretty Woman" ile kariyerinde büyük çıkış sağlayan Julia Roberts, People dergisinin dünyanın en güzel insanları listesinde 1 numaraya oturdu ![]() 3 çocuk annesi, 42 yaşındaki oyuncu listede kendisinden çok genç oyuncu ve modelleri de geride bıraktı ![]() Listede ilk 17 içine Amerika oyuncu Angelina Jolie giremezken Julia Robertsı "Step Up" filmiyle ünlenen Channing Tatum, Karayip Korsanları Siyah İnci'nin Laneti ile adını duyurduktan sonra 2009 yılında vizyona giren Avatar ve Star Trek filmleri ile beğeni toplayan Zoe Saldana izledi ![]() Listede Scarlett Johansson 4'üncü, Jennifer Aniston 6'ncı, Jennifer Lopez de 14'üncü oldu ![]() kaynak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Güzel İnsanı...Ağzının büyük olması bile yakışıyor hatuna ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Saya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Güzel İnsanı...Şike var sanki bu oylama ve seçimde ne hatunlar var Mrs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Güzel İnsanı...Seda Sayan girememişmi listeye? bak çok üzüldüm şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Güzel İnsanı...Ben de çok beğeniyorum Julia Roberts'ı ![]() |
![]() |
![]() |