Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıÜnlü isimleri şaşırtıcı halleriyle kapağına taşıyan 46 Dergisi, deli gömleği giyen Cem Yılmaz ve kadın kılığına giren Şahan Gökbakar’dan sonra bu ay kapağında Deniz Akkaya’ya yer verdi Ölüm ve ölümsüzlük üzerine düşüncelerini anlatan Akkaya dışında dergiye konuk olan diğer isimler de konuyla ilgili fikirlerini paylaştı Ünlü isimler ayrıca, ölüm ve ölümsüzlüğü anlatan karelerle derginin yaratıcı yönetmenliğini yapan fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektifine poz verdi Müzisyen Burhan Öçal, Mısır piramitlerinin önünde mumyalandı Moda tasarımcısı Ümit Ünal, 46 için ‘Son Kostüm’ adlı kefeni tasarladı ve ‘Flashback’ adlı koleksiyonunu Burcu Esmersoy ile birlikte sergiledi Burcu Esmersoy, Ümit Ünal kostümüyle bir tabutun içinden çıktı Fatih Ürek, bir savaş fatihi olarak karşımıza çıktı “Benim de değerim Michael Jackson gibi öldükten sonra anlaşılacak” diyen şarkıcı, şunları söylerdi: “Çok değerli bir insan olduğumu, aslında bir misyon taşıdığımı, çok sayıda insanın sevgisini kazandığımı düşünüyorum Bende çok büyük bir enerji ve cevher var, bunları çıkaramıyorum İnsanlar da bunun bende olduğunu biliyorlar ama müsaade etmiyorlar, çünkü birtakım rantlar var Ölümden sonraki yaşama da inanıyorum Hatta bundan önceki hayatımda kesin yabancı biriydim Asil biri olduğumu düşünüyorum Simyacı gibi, düşünür veya büyücü gibi biri” Kriminoloji ve reenkarnasyona olan ilgisiyle tanınan oyuncu Canan Ergüder, dergiye ceset torbasının içinde poz verdi Herkesin ölmesi gerektiğine inandığını dile getiren Ergüder, reenkarnasyonla ilgili şunları söyledi: “Geçmiş yaşamımda savaşı yaşadığıma inanıyorum Klişe bir cevapmış gibi biraz ama bunu nereden bilebilirim? Savaşı hiç yaşamadım Savaş filmi seyrettiğim zaman içim farklı acır Belki bu hissettiğim insaniyetten kaynaklanan bir şey ama ben ondan daha fazla bir şey olduğuna inanıyorum” |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıÖlüm ölüm dediğin nedir ki gülüm :P |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıFatih Ürek'e koptum Hayal dünyasında yaşıyorsun FatihBoynuzların yeter |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Fatih Ürek'e koptum Hayal dünyasında yaşıyorsun FatihBoynuzların yeter Bende bu yoruma koptum |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıÖlü, diri, zombi, vampir, Her haliyle on numara Burcu |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik Ölü, diri, zombi, vampir, Her haliyle on numara Burcu halkın sesi erlik |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi clause58 Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm :P Ben senin için yaşamayı göze almışım |
Ünlüler Ölümü Anlattı |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüler Ölümü AnlattıÖlüm daha mantıklı yaşamaktan Ne için yaşadığını bilemedikten sonra Sanırım bu dünyaya ilk ve son gelişim |
|