![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıHep düğün pastası olacak deyil ya ayrılığında pastası var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıKadınların ne kadar sadist olduğunu gösteriyor işte |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Pastalarıçamaşır makinesinin üstündeki çok hoş duruyomuş |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CaNoCaN çamaşır makinesinin üstündeki çok hoş duruyomuş kız o çamaşır makinesimii, 1 saattir ocak diye bakıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KaRaaNKa Kadınların ne kadar sadist olduğunu gösteriyor işte Bu kadar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Bu kadar ![]() ![]() ![]() Kadınların sadistliği sözde, Tecavüzcüler, işkence yapanlar, katiller, insan dövenler hep Erkek nedense ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi oneyouu Kadınların sadistliği sözde, Tecavüzcüler, işkence yapanlar, katiller, insan dövenler hep Erkek nedense ![]() oneyouu geldi ![]() ![]() ![]() ben gidiyorum real sen de başının çaresine bak artık |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KaRaaNKa oneyouu geldi ![]() ![]() ![]() ben gidiyorum real sen de başının çaresine bak artık Duuuuuuuuuur gitmeeeeeeee sana ekmek ve su getirdimm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıBi gün yaa ![]() ![]() ![]() Bari bi gün menü de değişiklik yapıp zeytin de getirsen ne olur Ekmeği çok kurutmadın demi, artık yaşlandım dişlerim kesmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CaNoCaN çamaşır makinesinin üstündeki çok hoş duruyomuş canoooocann o ocakkk ocakk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Pastalarıne biçim düğme onlar o zaman yaf tencerenin arkasınamı uzanacak bu insan evlatları? |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayrılık Pastaları |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık PastalarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CaNoCaN ne biçim düğme onlar o zaman yaf tencerenin arkasınamı uzanacak bu insan evlatları? belli yabancı memlekettttt onlarda tuhaff tuhaff makinalar var ta ondandır bacımmmm ![]() |
![]() |
![]() |
|