![]() |
Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Çoğu Guinnes rekorlar kitabına girmeye hak kazanmış birbirinden ilginç vücut özelliklerine sahip insanları gördüğünüzde şaşıracak ve bu da mı oluyormuş diyeceksiniz ![]() Dünya’nın en uzun sakallı kadınından; en ince bellisine kadar işte listemiz: 10-Frank Arnes: Dünya’nın en uzun kaşı- 9,5 cm ![]() New York’da yaşayan Frank, 9,5 cm lik kaşlarıyla dünya’nın en uzun kaşlı insanı ![]() ![]() ![]() ![]() 9-Vivian Wheeler: Dünya’nın en uzun sakallı kadını-27,9 cm ![]() 27,9 cmlik sakalıyla Vivian dünyanın en uzun sakallı kadını ünvanının sahibi ![]() ![]() ![]() 8- Cathie Jung: Dünya’nın en ince beli-38 cm ![]() Bu resimde kesinlikle photoshop yok ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Radhakant Baijpai: Dünya’nın en uzun kulak kılı-25 cm ![]() Hint asıllı Radhakant’ın hayattaki en büyük amacı dünyanın en uzun kulak kılına sahip olmakmış ![]() ![]() 6- Svetlana Pankratova: Dünya’nın en uzun bacakları-130 cm ![]() Svetlana Pankratova adlı Rus bayan Guinness Rekorlar kitabına göre dünyanın en uzun bacaklı kadını ![]() ![]() ![]() 5- Mehmet Özyürek: Dünya’nın en uzun burnu-11 cm ![]() İşte sonunda bizden biri ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Devendra Harne ve Pranamya Menaria: En çok parmak sahipleri-25 ![]() Bu iki hintli çocuk 25 parmakla(13 ayak,12 el) dünyanın en çok parmağı olan insan ünvanını taşıyorlar ![]() ![]() 3- Lee Redmond: Dünya’nın en uzun tırnakları ![]() Utah’lı Lee Redmond 1979 yılından beri tırnaklarını hiç kesmemiş ve 8,65 m’ye ulaşıncaya kadar tırnaklarına iyi bir bakım uygulamış ve sonunda da Guinness rekorlar kitabına girmeyi başarmış ![]() ![]() ![]() 2- Annika Irmler: En uzun kadın dili-7 cm ![]() Alman öğrenci Annika, 7 cm lik diliyle Guinnes rekorlar kitabına girmiş ![]() ![]() 1-Lui Hua: Dünyanın en büyük eli-sol baş parmağı 25,9cm ![]() Çinli Lui Hua makrodaktili isimli bir hastalığın mağduru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 10-Frank Arnes: Dünya’nın en uzun kaşı- 9,5 cm ![]() Örseymiş bari ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 9-Vivian Wheeler: Dünya’nın en uzun sakallı kadını-27,9 cm Ben de resime bakıp diyorum ki aman bundan uzunları da var ![]() Meğerse hatun kişiymiş bu ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 8- Cathie Jung: Dünya’nın en ince beli-38 cm Kopacak ayol bu ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 7- Radhakant Baijpai: Dünya’nın en uzun kulak kılı-25 cm Allah seni kahretmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 6- Svetlana Pankratova: Dünya’nın en uzun bacakları-130 cm Bacak kadar boy kavramı esas bu ablanın yanında geçerli ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 5- Mehmet Özyürek: Dünya’nın en uzun burnu-11 cm Bu rekoru bir Karadenizliden başkası alsaydı dünyada, şaşırırdım ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 4- Devendra Harne ve Pranamya Menaria: En çok parmak sahipleri-25 Elleri ne kadar düzgün, anlamadım bile fazla parmak olduğunu ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 3- Lee Redmond: Dünya’nın en uzun tırnakları Anam ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 2- Annika Irmler: En uzun kadın dili-7 cm Fırıncı küreği maşallah ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi saya35 ![]() 1-Lui Hua: Dünyanın en büyük eli-sol baş parmağı 25,9cm Kötü bi hastalık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Örseymiş bari ![]() Ben de resime bakıp diyorum ki aman bundan uzunları da var ![]() Meğerse hatun kişiymiş bu ![]() Kopacak ayol bu ![]() ![]() ![]() Allah seni kahretmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bacak kadar boy kavramı esas bu ablanın yanında geçerli ![]() Bu rekoru bir Karadenizliden başkası alsaydı dünyada, şaşırırdım ![]() Elleri ne kadar düzgün, anlamadım bile fazla parmak olduğunu ![]() Anam ![]() ![]() Fırıncı küreği maşallah ![]() Kötü bi hastalık ![]() ![]() O cadının tırnakları artık yok Simoşum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Yorumlara koptum Smy Dil ve bacak olayı, tabi, insanı "şaşırtıyor" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Ben de vücut yapayım derken kas yaptım, bu sayılır mı Yani, Kastım vücut yapacam diye O kadar kasınca tabi vücudum erken denecek bi tepkimeyle ikiye bölündü, artık kendimi göbemden idare ediyorum, bu iş beni şaşırttı misal , bu sayılır mı Yoksa yarın mı geleyim, biraz daha mı kasayım, napayım şimdi ben ya Bi aklı olan varsa elime mum dikse, çok sevinirim hattızatımda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Çoğu Guinnes rekorlar kitabına girmeye hak kazanmış birbirinden ilginç vücut özelliklerine sahip insanları gördüğünüzde şaşıracak ve bu da mı oluyormuş diyeceksiniz ![]() Dünya?nın en uzun sakallı kadınından; en ince bellisine kadar işte listemiz: 10-Frank Arnes: Dünya?nın en uzun kaşı- 9,5 cm ![]() New York?da yaşayan Frank, 9,5 cm lik kaşlarıyla dünya?nın en uzun kaşlı insanı ![]() ![]() ![]() ![]() Ay kadında olsa bu kaş güzel şekil alırmış 9-Vivian Wheeler: Dünya?nın en uzun sakallı kadını-27,9 cm 27,9 cmlik sakalıyla Vivian dünyanın en uzun sakallı kadını ünvanının sahibi ![]() ![]() ![]() Erkek gibi 8- Cathie Jung: Dünya?nın en ince beli-38 cm Bu resimde kesinlikle photoshop yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ayyyyyyyy şuna bakkk beli kırılır 7- Radhakant Baijpai: Dünya?nın en uzun kulak kılı-25 cm Hint asıllı Radhakant?ın hayattaki en büyük amacı dünyanın en uzun kulak kılına sahip olmakmış ![]() ![]() Of of of çok kötü 6- Svetlana Pankratova: Dünya?nın en uzun bacakları-130 cm Svetlana Pankratova adlı Rus bayan Guinness Rekorlar kitabına göre dünyanın en uzun bacaklı kadını ![]() ![]() ![]() Nasıl basketbol oynar bu beeee 5- Mehmet Özyürek: Dünya?nın en uzun burnu-11 cm İşte sonunda bizden biri ![]() ![]() ![]() ![]() olsun burun bu 4- Devendra Harne ve Pranamya Menaria: En çok parmak sahipleri-25 Bu iki hintli çocuk 25 parmakla(13 ayak,12 el) dünyanın en çok parmağı olan insan ünvanını taşıyorlar ![]() ![]() Kıyamaammmm 3- Lee Redmond: Dünya?nın en uzun tırnakları Utah?lı Lee Redmond 1979 yılından beri tırnaklarını hiç kesmemiş ve 8,65 m?ye ulaşıncaya kadar tırnaklarına iyi bir bakım uygulamış ve sonunda da Guinness rekorlar kitabına girmeyi başarmış ![]() ![]() ![]() Off berbatsın!! 2- Annika Irmler: En uzun kadın dili-7 cm Alman öğrenci Annika, 7 cm lik diliyle Guinnes rekorlar kitabına girmiş ![]() ![]() Aahaha naniiikkkk 1-Lui Hua: Dünyanın en büyük eli-sol baş parmağı 25,9cm Çinli Lui Hua makrodaktili isimli bir hastalığın mağduru ![]() ![]() ![]() Hiii çok feciii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...ne gerek var canım en olmaya bende mi bu kadar uzatsam ne teşekkürler =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut Özellikleriyle Şaşırtan İnsanlar...Smyrna, yorum süperdi her zamanki gibi ![]() Tırnaklarımı yiyorum diye kızıyorlar, inadına böyle mi yapsam ![]() |
![]() |
![]() |
|