![]() |
Matçı Sıyırdı Sonunda :)))) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))benim psikolojim bozuk asıl bu mat yüzünden gelin beni düzeltin geleceğin deli doktoru şimdiden delirdi :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Oraya matematiği asmalı, evet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Ben diyorum ABD hep sorun olur ve sonunda öldürür diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi arkadaşlar, Üç "kul hüvallahü" bir "Elham" okuyalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TÜRKçe Ben diyorum ABD hep sorun olur ve sonunda öldürür diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi arkadaşlar, Üç "kul hüvallahü" bir "Elham" okuyalım Bu yorumu tuttum güzeldi Tekrar denk geldim ne güldüm yaa Matçım nerde kaldı bitmedimi daha tatili Allahtan sağsalim bitirdi matematiği |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Ben bunları daha önce görseydim, Matçıma problem olanları bir abi tavsiyesiyle bir kalemde haklarından gelirdik ![]() Bak Matçım çok üstüne geldiklerinde problem olanları 3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Harikasın Axoy Babaaaa Aramızda ne cevherler var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))benden tam destek matematikçi kardeşim sana,arkandayım gelsin karekök ben ona yapacağımı bilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** Bu yorumu tuttum güzeldi Tekrar denk geldim ne güldüm yaa Matçım nerde kaldı bitmedimi daha tatili Allahtan sağsalim bitirdi matematiği Tatil bitti ve ben geldiiiim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|