![]() |
Tanrı Erkeği Yarattı :))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reklama girmez demi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Hay ya ![]() ![]() ![]() ![]() Bende güzel bir bayan resmi bekliyordum iyimi ![]() ![]() ![]() Rakı da iyi ama, bayan daha iyi ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Bunun sonunda futbol topu olmayacakmıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))demek ki yine de hayatın tadını çıkaramayan, zevk alamayan erkekler varmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Smyrna nerdesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))yettim gariiiiiiii 1- tanrı onu sadece erkekler için yaratmadı ![]() ![]() ![]() 2- erkek milletinin futbol, kadın ve içki dışında hayattan zevk alacak başka şeyleri olmamasına acıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna 2- erkek milletinin futbol, kadın ve içki dışında hayattan zevk alacak başka şeyleri olmamasına acıyorum Bir de alışveriş var kanka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))erkek ve alısveriş mi hiç bağdaştıramadım ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna erkek ve alısveriş mi hiç bağdaştıramadım ben Bağyanlara alıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))sen o yumuşak g'yi bu kelime içinde kullanmaya devam edersen ben o harfi seninle çok güzel bağdaştıracağım haberin olsun ![]() ![]() ![]() Bağyan değiliz biz bayan'ız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna sen o yumuşak g'yi bu kelime içinde kullanmaya devam edersen ben o harfi seninle çok güzel bağdaştıracağım haberin olsun ![]() ![]() ![]() Bağyan değiliz biz bayan'ız ![]() ![]() ![]() Yavaş smyrna, yavaş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Bağyan Bağyan Bağyan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))süpürmen kaşınmaaa :s_opa: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Tehditlere pabuç bırakıcağımı mı sandınız hanfendii |
![]() |
![]() |
|