![]() |
İşte Kartal34 Gerçeği... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Çok hoş yaaa kendimede yaptım nerden bulursunuz bunları blmemki ![]() ![]() ![]() yazık olmuş Kartal 34 e Bak bide bize nasıl anlattı görüyormusun özgür basında olmasa hiçbişeden haberimiz olmayacak Sağol Smy pardon özgür basın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Koptum yaa Geçmiş olsun Kartal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Abim sen bu durumlara düşecek adammıydın sana sigara-tütün getirirz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Haber yalan bikerem Haberi yapanları mahkemeye verdim ![]() ![]() ![]() Şimdi bu sitedeki haberide tezkip için avukatıma talimat verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin şakası İzmir,den Bodruma,a gidene kadar 2 sefer ekip çevirmesine denk geldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Böyle eş bu zamanda bulamazsın abi ![]() ![]() ![]() Şimdiki kızlar banane çıkmam yola der en yakındaki otele yerleşir ![]() Filiz ablamın kıymetini bil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Böyle eş bu zamanda bulamazsın abi ![]() ![]() ![]() Şimdiki kızlar banane çıkmam yola der en yakındaki otele yerleşir ![]() Filiz ablamın kıymetini bil ![]() ![]() O birtanedir Değerli insan, değerli insanı bulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Vay vay vay sen neymişsin be Kartal abi Atma böyle naralar, Forum gercek magazin muharibi Smy yakalar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Kartal34 Gerçeği...Kartal abi yapmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada bu adresi sık kullananlara ekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|