Yavas Yavaş Öldürüyormuş:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Sigara ve alkol ![]() İnsanı Yavas Yavas öldürüyormuş![]() ![]() Yahu zaten Kimin acelesi varki![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Ben hiçbirini kullanmıyorum, ne olacak şimdi? |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ben hiçbirini kullanmıyorum, ne olacak şimdi? Bizler kenardan kenardan giderken ,sen el sallayıp dünyaya kazık dikeceksin demek ki ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alkol kullanıyorum hadi yine iiyiyim,ağır ağır giderizz |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Sigara değil de alkol vazgeçilmez
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Ashlove Sigara değil de alkol vazgeçilmez ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Bizler kenardan kenardan giderken ,sen el sallayıp dünyaya kazık dikeceksin demek ki ![]() ![]() ![]() Belki de hızlı gidecek Biz ağır ağır tadını çıkararak gideceğiz işte, bundan daha iyisi var mı? |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Belki de hızlı gidecek Biz ağır ağır tadını çıkararak gideceğiz işte, bundan daha iyisi var mı? |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Ashlove Sigara değil de alkol vazgeçilmez ![]() Bende sigaradan geçemiyorum Çooookkk kızıyorum kendime ama ge-çe-mi-yo-rum |
|
|
|