![]() |
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Hepsi süper Ama en güzel olanı 12 ![]() ![]() ![]() Keşke kimse sigara içmese ama içmek için bahaneleri çok! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Ellerine sağlık umarım ders çıkarılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Yıllardır kullanıyorum ama böyle değilimki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Yıllardır kullanıyorum ama böyle değilimki ![]() Değilsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Defne Joy Foster' in içkiden sonra ölmesinden sonra alkolü insanlar sorgulamalı bence ![]() ![]() ![]() Konu sigara için açılmış ama, bence içkide bu kapsama alınmalı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Resimleri annemle ablama göstersem bırakırlar mı acaba ? İnsanlar sigaradan daha zararlı deyip kestirip atıyorlar ![]() ![]() Resimlerin çaresi yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Yıllardır kullanıyorum ama böyle değilimki ![]() Öyle olmadan önce farkına var Öykü ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Resimleri annemle ablama göstersem bırakırlar mı acaba ? İnsanlar sigaradan daha zararlı deyip kestirip atıyorlar ![]() ![]() Resimlerin çaresi yok ![]() ![]() Bence sen yinede göster, sorumluluğunu yerine getir, vicdanın rahat etsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TÜRKçe Keşke kimse sigara içmese ama içmek için bahaneleri çok! Keşke İçmesem ama işte güvendiğim iradem beni bu yolda rahat bırakmıyor Ama söz verdim tüm iş arkadaşlarım önünde 1 MART benim için yeniden doğacağım gün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KimsE Keşke İçmesem ama işte güvendiğim iradem beni bu yolda rahat bırakmıyor Ama söz verdim tüm iş arkadaşlarım önünde 1 MART benim için yeniden doğacağım gün İnş öyle olur KimsE böyle bir karar alman çok güzel bence ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tufan2006 öyle olmadan önce farkına var öykü Teşekkür ediyorum tufan2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Hiç kullanmadığım için kendimi şanslı hissediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Bunun üstüne bir sigara yakılır ![]() Mımmmm kahve ile de harika telleniyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Bunun üstüne bir sigara yakılır ![]() Mımmmm kahve ile de harika telleniyor ![]() Sigara içenlerin aklına daha çok getiriyor bu resimler dime Başakça'm ![]() Ablam da derdi zaten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|