![]() |
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?En güzel yorum Başakça'dan gelmiş ![]() Ablanın ellerinden öperim Oki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Teşekkür ediyorum tufan2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmzandaki gibi farkına var ve ailenede örnek ol Öykü, banada dua et ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KimsE Keşke İçmesem ama işte güvendiğim iradem beni bu yolda rahat bırakmıyor Ama söz verdim tüm iş arkadaşlarım önünde 1 MART benim için yeniden doğacağım gün 1 martı sabırla bekleyeceğiz Kimse ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TÜRKçe Hepsi süper Ama en güzel olanı 12 ![]() ![]() ![]() Keşke kimse sigara içmese ama içmek için bahaneleri çok! bahane uydurmak biliyorum ben o duyguyuçok sevindim yakayım,ayyy bunaldım hadi bir tane daha,içmeyecektimde çok sinirlendim ondan yanibende 8 haziran gününe kadar böyleydim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?İçiyorsam sebebi çok Aman ya allah uzak tutsun benden sigarayıda içenide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Yanımda içilmesinden bile rahatsız oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke millet şu illetin ne zillet bir şey olduğunu anlasa da vazgeçse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Annem, babam, kardeşlerim içiyordu ![]() ![]() Bu biraz bahane gibi geldi bana ![]() Uzun yıllar annem de babamda sigara kullandılar ![]() Eskiden evlerde oturma odası denilen bir kavram vardı ![]() ![]() ![]() Okul zamanı arkadaş çevremde hatırı sayılır oranda sigara içen vardı ![]() Şimdi de işyerinde hemen hemen herkes içtiği gibi gelen giden de hiç çekinmeden yakabiliyor sigarasını ![]() Tüm bunlara rağmen bir kez bile elime alıp denemiş değilim ![]() İçki içtiğimi görenlerse bir kez daha şaşırıyor bu duruma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Bende içmiyorum ![]() ![]() ![]() Yiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Kendim ile gurur duyduğum konuların başında sigara içmemem gelir ![]() ![]() Bazen arabaya arkadaşlar biniyor arabada sigara içirmediğimden dışarıda 2-3 fırt çekiyorlar arabaya binince sigara kullanmadığımdan o anda bana gelen iğrenç sigara kokusunu sizde alsanız inanın kendinizden nefret ederseniz ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanan arkadaşlarıda ayrıcalıklı bir hava solumaya davet ediyorum umarım birgün hepiniz bırakırsınız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu biraz bahane gibi geldi bana ![]() Uzun yıllar annem de babamda sigara kullandılar ![]() Eskiden evlerde oturma odası denilen bir kavram vardı ![]() ![]() ![]() Okul zamanı arkadaş çevremde hatırı sayılır oranda sigara içen vardı ![]() Şimdi de işyerinde hemen hemen herkes içtiği gibi gelen giden de hiç çekinmeden yakabiliyor sigarasını ![]() Tüm bunlara rağmen bir kez bile elime alıp denemiş değilim ![]() İçki içtiğimi görenlerse bir kez daha şaşırıyor bu duruma ![]() benim bırakmamda çocuklarımın etkisi çok oldu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Ben de 20 gündür, günde 2-3 e kadar düşürmeyi başardım ![]() Bakalım sonuç ne olacak? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi drcengy Ben de 20 gündür, günde 2-3 e kadar düşürmeyi başardım ![]() Bakalım sonuç ne olacak? sonucu söyleyeyimmi?20 gün az içmiş olacaksınama buda bir şeydir,bende böyle denemeler yapıyordum arada,bırakmaya karar verdiğinde çok faydası olacak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?hayatımda hiç sigara içmedim, sigaraya karşı hiç bir özentim olmadı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Çok şükür içmiyorum, bırakalı sanırım 6 sene falan oldu |
![]() |
![]() |
|