![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüAcaba bu arkadaş hangi akla hizmet böyle bir tişört giymiş olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüO işaretin kimler tarafından kullanıldığını bile bilmiyordur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüBelkide vatandaş bedavaya bulunca tişörtü geçirdi sırtına ne anlama geldiğini sanırım bilmiyordur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüNeden hep bu boyutlarda düşünüyorsunuz ki? Belkide arkadaş renklerin görsel anlamda uyumuna modellik yapıyordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkada çıtır bayan arkadaş da var ![]() Ciddi ciddi düşünürsek, aslında da fazla düşünmeye de gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heves etmiş işte abileri, ablaları ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüArkada ki bayan pek güzel değil, güzel olsaydı ben anlardım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüBir bayan kuaförü vardı tanıdığım ![]() ![]() ![]() Yurtdışından gelen misafirleri hediye bir tişört almış ![]() ![]() ![]() Bizimki de giymiş üzerine çıkmış Bursa' da Altıparmak caddesine ![]() ![]() ![]() İki saat gezinmiş, koşarak işyerine geri gelmiş ![]() ![]() ![]() Yardımcısına çabuk demiş oku bu tişörtte ne yazıyor ![]() ![]() ![]() Kız sakince çevirmiş' Ben ateşli bir vamp kadınıyım!' Zeki zenci oğlumuzu görünce aklıma geldi de |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gece Bir bayan kuaförü vardı tanıdığım ![]() ![]() ![]() Yurtdışından gelen misafirleri hediye bir tişört almış ![]() ![]() ![]() Bizimki de giymiş üzerine çıkmış Bursa' da Altıparmak caddesine ![]() ![]() ![]() İki saat gezinmiş, koşarak işyerine geri gelmiş ![]() ![]() ![]() Yardımcısına çabuk demiş oku bu tişörtte ne yazıyor ![]() ![]() ![]() Kız sakince çevirmiş' Ben ateşli bir vamp kadınıyım!' Zeki zenci oğlumuzu görünce aklıma geldi de Bayan Kuaförlerin çoğu zaten ateşli Vamp kadını Gece |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehaletin Komik Yüzü |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehaletin Komik YüzüAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Dirdir Bayan Kuaförlerin çoğu zaten ateşli Vamp kadını Gece Tecrübe diyorsun yaniiiiii Bize susmak düşer o zaman |
![]() |
![]() |
|