Kadınların Yeni Gözdesi | Pole Dance |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DancePole dance Eskiden striptiz kulüplerinde yapılan erotik şov olarak görülen ‘pole dance’ yani boru dansı, hızla bayanların tercih ettiği bir spora dönüşüyor Kilo vermekten çok esneklik sağlayan ve duruş/ yürüyüşü düzeltmeye yardımcı olan bu dans, kadınların özgüvenlerine de hatırı sayılır katkıda bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceHangi okulda bu ders veriliyormuş Teşekkürler Canan![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceResimdeki kadınlar body fitness çalışan kadınlar apaçık belli Bacak kasları iyi gelişmiş Ben bu hareketleri asla yapamazdim Bel fıtığı olurum kesin ![]() Tesekkurler Canan |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sihab Resimdeki kadınlar body fitness çalışan kadınlar apaçık belli Bacak kasları iyi gelişmiş Ben bu hareketleri asla yapamazdim Bel fıtığı olurum kesin ![]() Tesekkurler Canan Resimlerden belli oluyor Kasları kuvvetli yoksa o hareketleri yapmak çok zor olur |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceAmaç sadece spor demek ![]() ![]() ![]() Niye inanasım gelmedi |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceHikaye, tutmaz bu ![]() ![]() |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceBu sporu öğrendinmi yapmakta lazım müsabakalara katılmak gerekmezmi |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Hikaye, tutmaz bu ![]() ![]() Şefim tuttutuuttuuuramazlarmı diyorsun yaniiii |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceÇok seyircileri olur |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceHer türlü esneme hareketi bitti bir bu kalmıştı zaten |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceNe reklam yapmışlar ama! Kadınlarda özgüveni sağlıyormuş, duruşu düzgünleştiriyormuş Hiç inandırıcı değil![]() Bunu yapan normal bir insan ya bir yerini kırar ya da belinde biryerinde fıtık vs türü sorunlar oluşur![]() Yapacak spor kalmadı bir boruda ters asılmadıkları kaldı![]() Millet çıldırmış olmalı :PHayır efendim ben bunu görünce aklıma spor değil striptizciler geliyor kusura bakmasınlar |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceKıyafetler de çok sportifmiş ![]() ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceÇok saçma bir spor ama |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Yeni Gözdesi | Pole DanceSpritiz yapmak sanattır ![]() ![]() Öyle her kadının harcı değildir hemTamam tamam terlik atmayın ![]() ![]()
|
|
|
|