![]() |
Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...Konuyu Gülmece | Güldürmece bölümüne açtım özellikle ![]() Devletin durumu bu işte ![]() **************** ![]() Fotoğraf Tokat’taki bir devlet bankasının şubesi Fotoğraf Tokat’taki bir devlet bankasının şubesinde çekildi ![]() Görüntüyü bankada bulunan bir kişi cep telefonuyla çektiği için tam net değil ama ne olduğu anlaşılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...İşte buyurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni kimse kınamasın ama, burayı terk edememin sebeplerinden biri de budur ![]() ![]() ![]() ![]() Kusura bakma canım seninle ilgili değil sinirim biliyorsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...E ama adam okeye dönüyor ya , rahatsız etmeyin lütfen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...Hükümet okey oynamaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...Alacaksın eline şimşir dalını bu adama vereceksin odunu terbitesiz insan müsvettesi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...Sevgili memurumuz ekmeğini TAŞ'tan çıkarıyor akşam evine gidince öyle diyecek ailesine ! İşte ülkemizin hali ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Millet Kuyrukta O Okeye Dönüyor...Memurlar hakkında azıcık zülfüyare dokunsan ortalık ayağa kalkıyor geldikmi geçen benim yazdıklarıma kardeşim bu ülkedememürla öğrenciye vermeyeceksin verdikce ağlıyorlar alah su işcilerede sabır versin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|