![]() |
Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Farklı olmayı seven ve evinde yılbaşı ağacı süslemeyi düşünenler için orjinal fikirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Dimi ama? Bak ne güzel olmuşlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Neden Çamları kesiyorlar ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git bi ağaç dik desen kırk dereden su getirir adi herifler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Dark Angel içimdekilerini dökme fırsatını veren bu topiği açtığın için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi yavuzhan Neden Çamları kesiyorlar ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git bi ağaç dik desen kırk dereden su getirir adi herifler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Dark Angel içimdekilerini dökme fırsatını veren bu topiği açtığın için ![]() ![]() ![]() Ne demek Ben de senin düşüncelerini destekliyorum işte bu konu ile yavuzhan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?İlk resim haricinde, fikirlerin hepsi yaratıcı ve güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?hiç olmazsa ağaçlar kesilmez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Yavuzhan doğru diyorsun ağaç dik desen kırk bahane bulur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?her kimki yaparsa yılbaşını BAŞTACI Maazallah cehennemde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süslediği, ÇAM AĞACI bugün gelen sms i paylaştım sadece |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Emilio'ya fikirler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?merdivenli olan ilginçmiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Bayıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Ben saçlarımı süslemeye karar verdim ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi GeceLuna Ben saçlarımı süslemeye karar verdim ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() Eğer bu dediğini yaparsan bizimle de paylaşırmısın Geceluna,çok orjinal olacağı kesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılbaşı Ağacı Çam Olmak Zorunda Mı ?Ünlü bir şairin dediği gibi ![]() ![]() Geçme Namert Köprüsünden Ürkütürsün Vakvakları Noel Baba Sana Çam Diktim Git Topla Kozalakları ![]() ![]() Saçma sapan bir gelenek ![]() |
![]() |
![]() |
|