Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#46 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAslında ReaL adminim konu hortlatmak bana mahsustu ama bir ierken davranmış neyse böyle çok konu daha olması lazım az kurcalayayım belki daha çıkar Teşekkürler![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#47 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gece Arada bir sinirlenir kısmına takıldım Yahuuuu ben ne zaman görsem sinirli Sinirli mi ? Bir ben mi onu sinirli görmedim yani ? Neresi sinirli hatta sinirlerini aldırmış adamcağız
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#48 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gece Arada bir sinirlenir kısmına takıldım Yahuuuu ben ne zaman görsem sinirli Ne zaman gördün de sinirli olduğu hükmüne vardın yahu ![]() ![]() ![]() Sende yani ![]() ![]() Ona sinirlilik denmez![]() Sadece ciddi o kadder Anam Real beni vurmadan tüyeyim buradan Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Aslında ReaL adminim konu hortlatmak bana mahsustu ama bir ierken davranmış neyse böyle çok konu daha olması lazım az kurcalayayım belki daha çıkar Teşekkürler![]() ![]() Cemkannn ![]() ![]() ![]() Hepsini üst üste çıkarma lütfen bunun yarınları da varrr ![]() ![]() ![]() Geleceğin de varrrr![]() ![]() Gençliğine acı![]() ![]() ![]() |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#49 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliBende tanımıyordum ReaL'i herkes sinirli yazmış sordum dedim sen çokmu sinirlisin herkes öyle yazıyor diye meğer millet öyle diyormuş fazla sinirli demeyin 39'da kalın yoksa gerçekten sinirli olur
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#50 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliBir konu vardı ![]() ![]() Herkes orda üyeler hakkındakidüşüncelerini dile getiriyordu ![]() ![]() ![]() Orda bile dikkat ettim, sitenin en agresifi kısmına herkes ReaL yazmıştı ![]() ![]() ![]() Kaçmam gerekiyorsa biri söylesin |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#51 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Ne zaman gördün de sinirli olduğu hükmüne vardın yahu ![]() ![]() ![]() Sende yani ![]() ![]() Ona sinirlilik denmez![]() Sadece ciddi o kadder Anam Real beni vurmadan tüyeyim buradan Cemkannn ![]() ![]() ![]() Hepsini üst üste çıkarma lütfen bunun yarınları da varrr ![]() ![]() ![]() Geleceğin de varrrr![]() ![]() Gençliğine acı![]() ![]() ![]() Ne gençliği Başakça adminim geleceğim hadi de gençliği geç ben ReaL'e yakınım yaşçak o gittimi bende emekliyim siteden daha dur aramadım bulursam çıkarırım
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#52 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliGeceluna bızdığı ne diyorsa doğrudur ![]() ![]() Benim kankim olur kendileri ![]() |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#54 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliReaLin yaşlılığınıda gördük sinirli asabi ve daha bir çok stres kaynağı olacakmış |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#55 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliEmekli olmamis miydi daha:P |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#56 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliEli kulağında, her an, her an ![]() Bugün, yarın![]() ![]() Sonra gidip mezarımı halledicem ![]() |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#57 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliKaç asır sonraki tablo bu |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#58 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Eli kulağında, her an, her an ![]() Bugün, yarın![]() ![]() Sonra gidip mezarımı halledicem ![]() Ol artık yeter gali, bak maymunlar tarafından sevilmeyi bekliyor Real agam Mezar konusunu kapat bence, allah uzun ömürler versin inşallah |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#59 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliKapatacağız Kardelen hayırlısıyla merak etme |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#60 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliYeni bir konu istiyorum banane ![]() ![]() ![]() ReaL defnedilirken ![]() ![]() Tek sorun şu, öldüğümden nasıl haberiniz olacak ![]() ![]() Valla kalbim de ağrıyor ara ara ![]() ![]() Siteye haber vermeden 2 gün gelmezsem bilin ki, hurilerle alemdeyim![]() |
|
|
|