![]() |
Firik Pilavı | Ş.Urfa Yöresinden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Firik Pilavı | Ş.Urfa YöresindenŞ ![]() ![]() ![]() ![]() MALZEMELER : * 1 kg ![]() * 1 kâse pilâvlık bulgur * 1 kâse firik * 1 yemek kaşığı biber salçası * 1 yemek kaşığı domates salçası * 1 su bardağı nohut * Zeytinyağı * Yeterince Su * Karabiber * Tuz YAPILIŞI : Koyun eti bir tencereye konur, yıkanır, üstünü örtecek kadar suyla ateşe konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Talimatlar ; Firik pilâvı kıymalı da olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|